blank

(P) Nu rata Blitz Offers by Paralela 45 Luxury!

Alege vacanța mult dorită pentru copilul din tine!

0 1.230

Începutul lunii iunie vine cu oferte atractive de la Paralela 45 Luxury. Nu rata BLITZ Offers cu oferte pentru Antalya, Tenerife, Coasta Amalfitana, Costa Brava și Mallorca.

Sunt prețuri atractive la hoteluri de 3***, 4**** și 5*****, care pornesc de la 442 EURO (+taxele de aeroport) pentru o vacanță în Costa Brava.

Dintre toate destinațiile menționate mai sus, am călătorit în Antalya și Mallorca și vi le recomand cu încredere, iar pe listă am trecut Tenerife, Coasta Amalfitană și Costa Brava.

Vacanțe în Antalya și Mallorca

Dar hai să discutăm puțin despre experiențele noastre trăite în Antalya și Mallorca. Antalya este recunoscută pentru numeroasele resorturi luxury de 5***** cu servicii All Inclusive, Ultra All Inclusive și cine știe câte alte forme de All Inclusive există pe toată riviera turcească. Inițial priveam cu scepticism acest gen de vacanță și aveam tendința să critic oamenii iubitori de Antalya.

Antalya

Dar cea mai corectă părere ți-o formezi prin propria experiență. Am avut bucuria să descopăr vacanțele all inclusive și pot spune că le-am înțeles. Sunt dedicate celor ce doresc să se bucure de relaxare deplină alături de cei dragi.

Antalya

Majoritatea timpului îl petreci în resort, printre piscine, șezlonguri, restaurante și baruri. Există numeroase programe de divertisment, spectacole și activități de agrement în cadrul resorturilor. Hotelurile din Antalya sunt adevărate fortărețe, care au în interior cam tot ce-ți dorești pentru confort.

Antalya-2

Dacă doriți să vă relaxați, să uitați de grijile cotidiene și să beneficiați de tot confortul, alegeți o vacanță în Antalya. Citiți și: Top 3 hoteluri de 5 stele luxury din Antalya!

Mallorca este o destinație total opusă Antalyei. Hotelurile sunt în stațiuni, iar noțiunea de resort nu e foarte bine definită. Dacă în Antalya, majoritatea resorturilor sunt pe plajă, în Mallorca multe hoteluri nu au deschidere la plajă, acestea fiind situate la câteva minute de plaja comună.

Mallorca

All inclusive-ul din Spania diferă foarte mult față de cel din Antalya și de multe ori nu merită banii. Mai bine optați pentru cazare cu mic dejun sau demipensiune. Iar mesele să le luați prin restaurantele din oraș sau în zona de promenadă.

Dacă optați pentru o vacanță în Mallorca, ar fi bine să vă programați și câteva excursii pe la diferite obiective turistice de pe insulă. E mai dinamică vacanța în Mallorca și vă conectează mai mult cu viața tradițională locală.

Leave A Reply

Your email address will not be published.