blank

Operarea zborurilor Blue Air se desfășoară în mod normal

0 516

Au apărut în presă mai multe ştiri cu privire la ceva percheziţii făcute la firmele omului de afaceri Nelu Iordache. A fost menţionată şi compania de transport aerian Blue Air. Pentru a nu crea panică, mai jos aveţi poziţia oficială comunicată de Blue Air Transport Aerian.

Având în vedere menționarea în mod repetat, pe anumite canale media, a companiei Blue Air Transport Aerian, vă aducem la cunoștință următoarele:
Operarea zborurilor companiei Blue Air se desfășoară în condiții normale, neexistând niciun element de legătură între verificările efectuate la anumite societăți comerciale deținute de omul de afaceri Nelu Iordache și derularea operațiunilor de zbor ale companiei Blue Air.
Subliniem pe această cale că societatea Blue Air Transport Aerian își desfășoară activitatea în mod normal și operează toate zborurile conform orarului existent.
Facem aceste mențiuni pentru a evita orice posibilă dezinformare a pasagerilor noștri și rugăm pe această cale toți reprezentanții mass media să evite inducerea unei situații ce ar putea produce prejudicii de imagine companiei Blue Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.