Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

OFICIAL: Antonov AN-225 vine la București, pe 7 octombrie 2021

0 1.632

OFICIAL: Se confirmă sosirea avionului Antonov AN-225 la București. Va veni pe 7 octombrie 2021! Este așteptat să aterizeze în jurul orei 15:00!

Vă invităm să ne urmăriți pe facebook și pe instagram pentru mai multe informații, imagini și video de la sosirea celui mai mare avion cargo din lume.

Știrea oficială: Sunt șanse mari să vedem cel mai mare avion cargo din lume – Antonov AN-225 – la București. Încă nu e nimic oficial, fiind așteptate aprobările de la AACR pe baza studiului aeronautic trimis. Din informațiile primite, singura soluție ar fi să aterizeze pe pista 08L – 26R și să rămână în zona oscar.

Tot din informațiile avute, avionul nu ar fi așteptat la București mai devreme de ziua de vineri, 8 octombrie 2021. Ar fi o premieră pentru România și pentru Aeroportul Internațional Henri Coandă, Otopeni.

Antonov AN-225 Mriya are o lungime de 84 de metri și o anvergură a aripilor de 88.4 metri. Problema în cazul acestui avion este legată de dimensiunile sale imense, pista și anumite căi de rulare fiind proiectate să-l susțină din punct de vedere al greutății, dar e discutabil cu privire la spațiul de manevră. Cam aceeași problemă este și în cazul avionului A380.

Vom reveni cu informații concrete imediat ce le vom avea!

Leave A Reply

Your email address will not be published.