Indonezia deschide Bali pentru turiștii internaționali, de la mijlocul lunii octombrie 2021

0 1.112

După ce a fost închisă mai mult de un an din cauza pandemiei, Indonezia plănuiește să redeschidă insula sa populară Bali pentru unii turiști internaționali. 

Începând cu 14 octombrie 2021, Aeroportul Internațional Ngurah Rai (DPS) din Bali  va începe să primească zboruri dintr-un anumit număr de țări, potrivit ministrului Indoneziei pentru afaceri și investiții, Luhut Binsar Panjaitan.

 „Suntem deschiși către mai multe țări, inclusiv Coreea de Sud, China, Japonia, Emiratele Arabe Unite și Noua Zeelandă”, a anunțat Panjaitan. 

Cu toate acestea, guvernul indonezian lucrează la detaliile redeschiderii, inclusiv o listă oficială a țărilor cu zboruri directe către Bali de unde călătorii vor avea voie să intre.

Aeroportul Ngurah Rai din Bali se va deschide la nivel internațional pe 14 octombrie 2021, atâta timp cât îndeplinește dispozițiile și cerințele privind carantina, testele COVID-19 și disponibilitatea Task Force„, a declarat Panjaitan într-o conferință de presă locală.

Nu există încă specificații cu privire la prevederile și cerințele exacte. 

Ceea ce s-a specificat însă a fost că toți călătorii internaționali care îndeplinesc aceste cerințe trebuie să prezinte dovada hotelului rezervat pentru o carantină de cel puțin opt zile pe cheltuiala lor.

În prezent, vizele sunt acordate doar străinilor care sunt considerați muncitori necesari și calificați, paramedici sau investitori. Străinii căsătoriți cu indonezieni sunt, de asemenea, acceptați în Bali.

Indonezia este a patra țară cu cea mai mare populație din lume și a înregistrat mai mult de 4,2 milioane de cazuri de COVID-19, cu 142.261 de decese, deși infecțiile au scăzut în ultimele câteva săptămâni, după apogeul înregistrat la mijlocul lunii iulie 2021.

Leave A Reply

Your email address will not be published.