blank

Ofertele de luni: Miami de la 423 EURO / Colombo de la 454 EURO / Hong Kong de la 446 EURO

Miami de la 423 EURO / Colombo de la 454 EURO / Hong Kong de la 446 EURO / Krabi de la 432 EURO

0 1.796

Ziua de luni vine la pachet cu multe prețuri bune. Începutul de săptămână vine cu tarife excepționale pentru Miami (SUA), Colombo (Sri Lanka), Hong Kong (China) și Krabi (Thailanda).

În ultima vreme, destinațiile din Statele Unite s-au bucurat de prețuri foarte bune. După San Francisco și Los Angeles, a venit rândul orașului Miami să fie la un zbor distanță de la 423 EURO.

Miami-Beach

Am verificat și oferta se valideaza pentru 19-21 mai 2017. Apoi tariful crește cu 5 EURO în funcție de zilele alese. În septembrie și octombrie, tarifele pornesc de la 429 EURO. Zborurile sunt operate de British Airways cu aeronave proprii sau în parteneriat cu American Airlines.

Dacă sunteți interesați de acest colț de lume, ! Nu ratați Miami Beach!

Colombo este unul dintre cele mai mari orase din Sri Lanka. Oferte asemănătoare au mai fost, dar este bine să reamintim. Sri Lanka este o țară insulară asiatică, situată în sudul Asiei, în Oceanul Indian. Are coaste la Golful Bengal (EST), Oceanul Indian în sud și vest și Strâmtoarea Palk în nord-est, care o separă de India.

colombo

Turismul dispune de un remarcabil potențial cultural-istoric, căruia i se alătură elementele potențialului natural. Sunt multe obiective turistice și religioase de vizitat, dar veți fi fermecați și de peisajele luxuriante. Nu lipsesc plajele cu nisip fin și ape limpezi!

Oferta pentru Colombo se validează în lunile iunie, august, octombrie 2017, iar zborurile sunt asigurate de TAROM + Turkish Airlines. Fiți atenți la escale și timpul de staționare între zboruri.

Hong Kong, cunoscut oficial ca Regiunea Administrativă Specială Hong Kong a Republicii Populare Chineze, este o regiune autonomă de pe coasta de sud a Republicii Populare Chineze. De-a lungul anilor, poziția geografică și legăturile comerciale au transformat Honk Kong-ul într-o mare metropolă.

hong-kong

Este un oraș aglomerat, poluat, dar cu multe locuri frumoase. Puteți vizita diferite temple, clădiri cu arhitecturi speciale, puteți merge pe Vârful Victoria și să vă bucurați de o priveliște panoramică asupra orașului. Nu uitați de shopping, de food street etc. Nu cred că vă veți plictisi în Hong Kong.

Oferta acesta se validează în octombrie, noiembrie 2017. Zborurile sunt operate cu British Airways! Enjoy!

Încheiem seria recomandărilor de luni cu Krabi, Thailanda. Provincia Krabi are în componența sa 8 districte (amphoe), 53 de sub-districte (tambon) și 374 de sate (muban). Cu o populație de 419.671 de locuitori și o suprafață totală de 4.708,5 km2, Krabi este a 61-a provincie din Thailanda ca mărime după numărul populației și a 46-a după mărimea suprafeței.

Trecând peste aceste date tehnice, Krabi este un colț de rai în opinia unora. Este una dintre cele mai frumoase zone din Thailanda, nu degeaba se și face așa push pe regiunea aceasta. Urmărind filmulețul de mai sus, vă veți convinge singuri de ce Krabi merită toată atenția când vine vorba de vacanțe exotice.

Oferta se validează pentru februarie 2018, iar zborurile sunt operate de British Airways. Prețuri ceva mai mari, de la 531 EURO, sunt în lunile septembrie, octombrie și noiembrie. Aveți de unde să alegeți!

Leave A Reply

Your email address will not be published.