blank

Festivalul NEVERSEA – 7-9 iulie 2017 – festivalul de la malul Mării Negre

NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD

0 2.203

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei. NEVERSEA își va deschide porțile, pentru prima dată, în perioada 7-9 iulie 2017.

Este singurul festival din Europa ce va transforma experiența muzicală de la malul Mării Negre într-o călătorie unică. Cei peste 100 de artiști internaționali de top, dar și personajele fantastice marine, îi vor călăuzi pe festivalieri prin tărâmul plin de magie.

Festivalul NEVERSEA – 7-9 iulie 2017

festivalul-neversea

Drumul spre insula misterioasă, unde timpul stă în loc, va începe pe plaja NEVERSEA, Constanța. Aceasta este una dintre cele mai mari plaje de pe litoralul românesc, măsurând peste 200.000 mp. Timp de 3 zile, cele 7 scene amplasate pe țărmul mării îi vor ajuta pe cei peste 150.000 participanți să redescopere diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică, magia naturală a Mării Negre și bineînțeles, răsăritul la malul mării.

The Legend of Neversea from Laviniu Lazar on Vimeo.

Profitați de oferta ”VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE” și rezervați-vă locul pentru NEVERSEA. Se anunță un spectacol grandios. Mai multe informații despre NEVERSEA!

Leave A Reply

Your email address will not be published.