Oferte telefoane de Black Friday 2021: cel mai bune telefoane pentru călătorii!

0 298

Telefonul mobil a ajuns o extensie a noastră. Deja nu mai vorbim de un accesoriu, ci de o parte din noi pe care o folosim zilnic de când ne trezim și până când inchidem ochii. Cu atât mai mult, un smartphone este extrem de util în călătorii.Pentru mulți călători, un smartphone este cel mai util, dacă nu chiar singurul, dispozitiv electronic pe care îl vor transporta. Poate înlocui totul, de la lanternă la cameră foto, ghid, jurnal, laptop, hartă și multe altele.

Ofertă telefoane de Black Friday

De asemenea, vă permite să păstrați legătura cu cei dragi, să operați tranzacții în timp real, să vă rezervați cazările și zborurile, să cumpărați biletele pentru mijloacele de transport și multe altele. Putem spune că este un companion de încredere și mereu săritor la nevoie.

Însă cum facem să alegem un telefon mobil ideal pentru călătorii? Trebuie să ținem cont că piața este invadată de sute de modele, unele mai atrăgătoare ca altele, unele mai complexe ca altele, plus funcționalități și tot felul de specificații tehnice.

În opinia mea, un telefon pentru călătorii trebuie să aibă o configurație bună, să aibă baterie mare pentru o autonomie de minim 8 ore, să fie rezistent în diferite condiții de călătorie (cald, frig, ploaie etc), să aibă un ecran cu protecție la căzături.

Ținând cont că astăzi este Black Friday România 2021, venim cu o serie de recomandări de smartphone-uri pentru călătorii.

Cele mai bune smartphone-uri low-budget pentru călătorii

Dacă dorești să-ți cumperi un smartphone nou pentru călătorii, dar nu dispui de un buget prea generos, să știți că există telefoane bune și la un buget mediu de 800-1200 de lei. Până și aceste smartphone-uri au ajuns să fie mai bine făcute și mai performante.

Nu se ridică la nivelul celor de top, dar vă puteți face treaba cu ele. Au un ecran bun, configurație ok pentru a rula diferite aplicații utile în călătorii, o baterie decentă.

Cele mai bune smartphone-uri de buget mediu pentru călătorii

Din punctul meu de vedere, un smartphone de buget mediu costă între 1500 și 3000 de lei. Inevitabil, telefoanele mobile aflate în partea superioară a plafonului de preț sunt mult mai performante. În acești bani, ar trebui să fiți atenți la detalii. Smartphone-urile din această categorie au ecrane AMOLED chiar și la 120 Hz; configurație de top; cameră foto/video cu particularități demne de un aparat foto.

Este important ca telefonul mobil să fie potent la baterie pentru a vă putea bucura de el în călătorii fără să vă faceți griji că vă lasă bateria. Telefoanele din această categorie au baterii generoase ce pot asigura autonomie de până la 30 de ore.

De la 3000 lei în sus cu siguranță veți găsi telefoane mobile de ultimă generație, cum ar fi acest Apple iPhone 12 Pro Max, care au nevoie de prezentare. Acestea sunt performante, practice și vin echipate cu cele mai bune tehnologii. Însă, chiar și la bugetul acesta, mare atenție la baterie. O configurație puternică are nevoie de o baterie pe măsură.

Personal, utilizez un ASUS ROG Phone 5 – 5G, 256GB, 12GB RAM, care are o baterie de 6000 mAh. Pentru călătorii este ideal din toate punctele de vedere.

Leave A Reply

Your email address will not be published.