Ofertă Wizz Air pentru Dubai – de la 30EUR / segment

0 426

Wizz Air anunţă astăzi o ofertă promoţională, cu tarife pornind de la 30 EUR (pentru un singur zbor, fără taxe suplimentare, cu bagaj de mână mic, excluzând taxa de rezervare) pentru zborurile de la Bucureşti spre Dubai/Abu Dhabi, valabilă o singură zi. Până la miezul nopţii, clienţii se pot bucura de tarife şi mai scăzute pentru rezervări făcute pentru zborurile din prima săptămână spre Emiratele Arate Unite. Pe 29 octombrie primele zboruri Wizz Air vor fi operate de la Bucureşti Otopeni spre Dubai/Abu Dhabi.Daniel de Carvalho Corporate Communications Manager la Wizz Air a declarat:

“Tarife scăzute ca acestea ne bucură foarte mult, lucru care credem că se întâmplă şi cu pasagerii noştri care se vor grăbi să rezerve cât mai multe bilete pentru primele trei zboruri de la Bucureşti Otopeni spre Dubai/Abu Dhabi. Accesul spre Dubai/Abu Dhabi este cu adevărat foarte uşor de la cel mai nou aeroport al Emiratelor Arabe Unite, Dubai World Central. Aceste locuri se vor vinde foarte repede astfel încât recomandăm pasagerilor noştri să rezerve imediat pe wizztours.com”

Eu am căutat un dus/întors la 30 EUR/segment şi am găsit tariful de mai jos. Se pare că preţul anunţat se găseşte mai repede pe zborul de întoarcere.

Update 2:25: În prezent, oferta promoţională este valabilă pentru zborurile din Emiratele Arabe Unite către Europa pentru a atrage clienţi din Dubai/Abu Dhabi spre Bucureşti. O oportunitate pentru românii din Dubai să tragă „o fugă” până în România.

bucuresti_dubai_400_wizz_air

Spor la căutat şi să aveţi o vacanţă minunată în Dubai!

Leave A Reply

Your email address will not be published.