[Oferta TAROM] TAROM lansează oferta de preţ de la 99 de euro

0 200

În data de 18 septembrie 2014, compania TAROM a împlinit 60 de ani de activitate. Pentru a marca acest moment, TAROM a lansat o campanie adresată pasagerilor săi, care se derulează pe durata întregii luni septembrie.

În primele două săptămâni ale lunii septembrie, pasagerii TAROM s-au putut bucura de ofertele promoţionale lansate pe 20 de rute operate de compania TAROM. În cea de a treia săptămână, fiecare al 60-lea cumpărător a câstigat un voucher reprezentând 60% din preţul biletului achitat.

Pentru aceasta săptămână a lunii septembrie, TAROM lansează oferta de preţ de la 99 de euro, pentru o călătorie dus-întors, cu toate taxele incluse (locuri limitate la acest tarif). Oferta este valabilă pe zborurile operate de TAROM între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chisinau, Larnaca, Salonic şi Sofia, precum şi pe cele operate între Iaşi şi Roma, Bergamo, Bologna şi Torino.

Perioada de vânzare este 22-26 septembrie 2014, iar perioada de călătorie este pâna la data de 25 martie 2015 (data ultimului retur), cu exceptia perioadei 20.12.2014 – 4.01.2015; în cazul în care cel puţin un tronson de călătorie este în intervalul menţinonat, oferta nu se aplică.

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.tarom.ro, de la agenţiile proprii sau de la agenţii autorizaţi TAROM.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish