[Oferta TAROM] Tarife de la 99 EURO de Dragobete

0 287

De astăzi, 11 februarie 2015, TAROM lansează oferta de Dragobete şi pune la vânzare bilete începând de la 99 euro, pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse.

Oferta este valabilă pe toate rutele directe operate de TAROM cu avioane proprii, între România şi orice destinaţie externă:
– între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca , Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena;
– între Iaşi şi Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino;
– între Sibiu şi Munchen;
– între Cluj – Napoca şi Viena.

Oferta este valabilă pentru plecările efectuate în perioada 19-26 februarie 2015.

“Marcă românească, cu tradiţie, TAROM vă invită de Dragobete să călătoriţi cu bilete începând de la 99*euro/ pentru o călătorie dus-întors cu toate taxele incluse. Oferta este valabilă pe toate rutele directe operate de TAROM cu avioane proprii, între România şi orice destinaţie externă. Sărbătoarea românească a iubirii, Dragobetele este un bun prilej de a transmite aprecierea noastră tuturor celor care aleg compania TAROM ca partener de călătorie “, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Biletele pot fi achiziţionate de site-urile www.tarom.ro şi m.tarom.ro, de la agenţiile proprii TAROM şi agentii autorizati IATA.

TAROM reaminteşte pasagerilor că preţul biletului include numeroase avantaje, precum mese calde şi băuturi la bord oferite gratuit, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit.

Oferta se supune unor termene şi condiţii:

– La această ofertă locurile sunt limitate
– Perioada minimă de şedere la destinaţie este de 4 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică ; perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.