blank

[Oferta TAROM] Ofertă specială de grup pe zboruri interne şi internaţionale

0 632

TAROM a lansat oferta de grup cu tarife speciale pentru zboruri interne şi internaţionale. Cei care doresc să călătorească însoţiţi de familie, prieteni sau parteneri de afaceri, pot achiziţiona bilete până pe data de 31 ianuarie 2015. Perioada de călătorie este 1-28 februarie 2015 (data ultimului retur).

Oferta TAROM pe zborurile interne este dedicată grupurilor formate din minimum 3 şi maximum 5 persoane care călătoresc împreună. Preţul variază de la 89 euro*/pasager pentru rute între Bucureşti şi Baia Mare/Satu Mare şi de la 99 euro/pasager pentru rute între Bucureşti şi Cluj/Iaşi/Oradea /Timişoara. Preţurile sunt valabile pentru călătorii dus-întors cu toate taxele incluse.

Pentru zborurile internaţionale, oferta TAROM este dedicată grupurilor formate din minimum 4 şi maximum 10 persoane care călătoresc împreună. Preţurile încep de la 129 euro/pasager, în funcţie de ruta aleasă.
• 129EUR/pasager – pentru biletele achiziţionate pe rute între:
– Bucureşti şi Atena/Chişinău/Istanbul/Londra/Moscova/Praga/Roma/Salonic/Viena
– Iaşi şi Bologna/Roma/Torino
• 159EUR/pasager – pentru biletele achiziţionate pe rute între:
– Bucureşti şi Amsterdam/Amman/Barcelona/Beirut/Frankfurt/Geneva/Munchen/Stockholm
– Sibiu şi Munchen
– Iaşi şi Luton
• 179EUR/pasager – pentru biletele achiziţionate pe rute între Bucureşti şi Madrid/Paris

Oferta este supusă unor termene şi conditii, se aplică pe destinaţiile selectate; grupurile vor fi confirmate pe curse în funcţie de disponibilitatea de locuri. Locurile sunt limitate. Pentru a putea beneficia de aceasta ofertă şi a afla detaliile complete, vă rugăm contactati orice agentie proprie TAROM sau agentii autorizati TAROM.

Leave A Reply

Your email address will not be published.