Bucureşti – Valencia cu TAROM, 19 iunie – 28 septembrie 2015

1 393

În perioada 19 iunie – 28 septembrie 2015, compania TAROM va opera curse directe pe ruta Bucureşti – Valencia -Bucureşti.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Oraşul Artelor și Științei, Valencia este un loc fascinant şi atrăgător vizitat de extrem de mulţi turişti, în tot timpul anului. Aflat pe coasta de est a Spaniei, Valencia este al treilea oraș spaniol ca mărime.

Opera arhitecților Santiago Calatrava și Felix Candela, a revigorat din punct de vedere turistic orașul. Pe o suprafață imensă sunt câteva construcții cu o arhitectură futuristă, demnă de mileniul III: Palatul Artelor “Regina Sofia”, Hemisferic, Umbracle, Muzeul de Științe “Pricipe Felipe”, Agora și Oceanografic.

Bucuresti_Valencia_TAROM

Ruta va fi onorată cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de vineri şi duminică (returul în zilele de sâmbătă şi luni), după următorul program:

RO431 – Bucureşti 21:00 – 23:35 Valencia
RO432 – Valencia 00:25 – 04:50 Bucureşti

Durata unui zbor va fi de 3 ore şi 35 de minute, iar zborurile vor fi operate cu aeronave Airbus A318. Preţul unui bilet de avion, pe ruta Bucureşti – Valencia, va porni de la 143 Euro, bilet dus – întors cu toate taxele incluse. În preţul biletului intra transportul gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) + 10 kg bagaj de mână şi ervicii gratuite la bord.

(Info: comunicat TAROM)

1 comentariu
  1. […] cu 19 iunie 2015, TAROM a început oprarea zborurilor pe ruta Bucureşti – Valencia. Iniţial, ruta a fost anunţată sezonieră, urmând ca ultimul zbor din acest an să fie operat […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »