Bucureşti – Valencia cu TAROM, 19 iunie – 28 septembrie 2015

1 672

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

În perioada 19 iunie – 28 septembrie 2015, compania TAROM va opera curse directe pe ruta Bucureşti – Valencia -Bucureşti.

Oraşul Artelor și Științei, Valencia este un loc fascinant şi atrăgător vizitat de extrem de mulţi turişti, în tot timpul anului. Aflat pe coasta de est a Spaniei, Valencia este al treilea oraș spaniol ca mărime.

Opera arhitecților Santiago Calatrava și Felix Candela, a revigorat din punct de vedere turistic orașul. Pe o suprafață imensă sunt câteva construcții cu o arhitectură futuristă, demnă de mileniul III: Palatul Artelor “Regina Sofia”, Hemisferic, Umbracle, Muzeul de Științe “Pricipe Felipe”, Agora și Oceanografic.

Bucuresti_Valencia_TAROM

Ruta va fi onorată cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de vineri şi duminică (returul în zilele de sâmbătă şi luni), după următorul program:

RO431 – Bucureşti 21:00 – 23:35 Valencia
RO432 – Valencia 00:25 – 04:50 Bucureşti

Durata unui zbor va fi de 3 ore şi 35 de minute, iar zborurile vor fi operate cu aeronave Airbus A318. Preţul unui bilet de avion, pe ruta Bucureşti – Valencia, va porni de la 143 Euro, bilet dus – întors cu toate taxele incluse. În preţul biletului intra transportul gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) + 10 kg bagaj de mână şi ervicii gratuite la bord.

(Info: comunicat TAROM)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.