[Oferta TAROM] Bucureşti – Cluj de la 40 EURO (dus-întors)

0 449

Update 9 martie, 00:15: Tarifele se confirmă, iar mai jos aveţi o simulare pe ruta Bucureşti – Cluj. Tariful este de 40 EURO pentru zborurile dus-întors, taxele şi serviciile incluse.

Bucuresti-Cluj-40-EURO-TAROM

Începutul de săptămână vine cu o oferă specială de la TAROM. Pentru călătoriile dus-întors efectuate pe ruta Bucureşti – Cluj, începând cu 15 mai 2016, preţul unui bilet este de 40 EUR (toate taxele incluse) sau 20 EURO/segment Bucureşti – Cluj/Cluj – Bucureşti.

Bucuresti-Cluj-40-EURO-TAROM
Bucuresti-Cluj-40-EURO-TAROM

De asemenea, TAROM introducerea tarifului de la 40 EUR/segment cu toate taxele incluse către/dinspre Cluj-Napoca, respectiv 79 EUR pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse. Din ceea ce comunică TAROM, noi înţelegem că oferta aceasta este pentru zborurile până pe 15 mai 2016.Ofertele sunt disponibile la vânzare începând cu 09 martie 2016 și nu sunt limitate ca dată de vânzare și călătorie.

Oferta este supusă unor termene şi condiţii: rezervarea, plata şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, iar locurile sunt limitate. Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM, dar şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Pentru toate călătoriile efectuate cu TAROM, atât domestic cât şi internaţional, beneficiaţi de servicii gratuite precum: transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână; check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil; servicii gratuite la bord.

Leave A Reply

Your email address will not be published.