[Oferta TAROM] 20% Reducere de Rusalii

Super ofertă TAROM: 20% reducere la orice bilet cumpărat în perioada 26-28 mai 2018. Puteți să verificați tarifele de astăzi, iar mâine sa cumpărați biletele.

0 88

Compania Națională TAROM reduce cu 20% prețurile la toate biletele, în perioada 26-28 mai, cu ocazia Sărbătorii Rusaliilor. Sărbătorim împreună Rusaliile. TAROM știe că aveți cu toții poftă de vacanță.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Așa că s-au gândit vină cu o campanie specială, oferind 20% discount pe orice rută, pentru orice perioadă v-ați planificat călătoria.

20% Reducere de Rusalii

AirHelp get compensation

Ce trebuie să faceți? Intrați pe site-ul www.tarom.ro, achiziționați bilete în perioada 26 – 28 mai și primiți o reducere de 20%, indiferent de destinație, clasă de bilet sau perioada în care veți călători.

Condiţiile ofertei:
– Discountul se aplică numai pentru rezervările şi emiterile efectuate în perioada 26-28 mai 2018;
Perioadă de călătorie: oricând;
– Oferta este valabilă doar pe curse operate cu aeronave TAROM;
– Dacă achiziţionezi biletul de pe www.tarom.ro cu opţiunea de plată în agenţie, termenul de emitere se va prelungi până la data de 30 mai 2018;
– Modificarea datelor de călătorie poate fi făcută conform condiţiilor tarifare, acestea pot fi vizualizate la momentul rezervării;
– Oferta nu se aplică pentru categorii speciale de trafic şi nu se cumulează cu alte reduceri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »