blank

[Oferta TAP Air Portugal] Lisabona de la 118€, Toronto de la 452€

Urmăriți soarele și călătoriți în Portugalia în tot timpul anului. Puteți să vă opriți în Lisabona sau să călătoriți spre una dintre cele 80 de destinații din rețeaua TAP Air Portugal.

2 762

Începând de astăzi și până pe 5 martie, TAP Air Portugal a lansat o ofertă de primăvară. Folosiți codul TAP3PROMO18 și beneficiați de 10% discount la prețul biletului de avion.

Reducere 10% la TAP Air Portugal

Reducerea se va aplica pe www.flytap.com, pe baza unui cod de promotie, tuturor tarifelor TAP cu bagaj inclus (excluzand tarifele de tip DISCOUNT).

Astfel, puteți zbura din București sau Budapesta spre Lisabona la tarife de la 118€ (tarif standard fără bagaj) sau la 138€ cu bagaj de cală și discountul de 10% aplicat.

Alte tarife interesante: TORONTO de la 462€ cu bagaj de cală și discountul de 10% aplicat; Rio de Janeiro de la 598€ u bataj decală și reducere 10%.

Călătoria poate fi programată în perioada 1 martie – 15 decembrie 2018.

Pentru TAP Air Portugal, anul 2018 va fi unul foarte important. Va recepționa primul Airbus A330neo din istoria aviației :). Acesta a ieșit de la vopsitorie și urmează să fie configurat, să primească motoarele și să fie supus testelor la sol și în aer.

2 Comentarii
 1. Calator says

  Informatia nu este completa: Codul TAP3PROMO18 nu este recunoscut de catre TAP Portugalia.
  Pe scurt, daca incerci sa faci orice rezervare, conform conditiilor – codul nu va putea fi aplicat, pentru ca a fost generat doar pentru Ungaria.

  Ca o concluzie, codul functioneaza DOAR ca va trebui sa mergeti sa faceti achizitia de pe https://www.flytap.com/en-hu/

  Spor!

  1. Sorin Rusi says

   Codul s-a validat si pentru rezervarile din Romania 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.