[Oferta RYANAIR] Valentine’s Day cu bilete de la 2.99€/segment

Vă era dor de o nouă promoție de la RYANAIR? Și nouă. În această perioadă puteți găsi tarife de la 2.99€/segment dacă zburați din Timișoara. Plus multe alte tarife foarte bune!

0 1.015

Luna februarie este recunoscută ca luna iubirii. Surprindeți-vă persoana iubită cu o călătorie romantică în doi. Profitați de oferta RYANAIR și dați mai puțini bani pe biletele de avion, mai mulți pe răsfăț.

Valentine’s Day cu bilete de la 2.99€/segment

Pentru cei din Timișoara și zona Banatului, prețul biletelor de avion pornesc de la 2.99€/segment pentru Berlin Schönefeld și Dusseldorf. Sunt 2 destinații frumoase, care merită explorate. Nu veți regăsi aerul boem al Parisului, dar dragostea nu ține cont de destinație.

Pentru orădeni, tarifele pornesc de la 4.99€/segment pentru zborurile spre Barcelona, o destinație renumită pentru relaxare, plajă și explorare. Orice călător cred că are Barcelona în top 10 destinații de vizitat.

Dacă doriți să călătoriți din București, tarifele pornesc de la 9.99€/segment pentru zborurile spre Milano (Italia), Bruxelles (Belgia) și Paphos (Cipru). Dar sunt prețuri bune și spre celelalte destinații din rețeaua RYANAIR.

Pentru cei din zona Olteniei, tariful pornește de la 14.99€/segment pentru Valencia, singura destinație RYANAIR operată de la Craiova. Valencia este al treilea oraș spaniol ca mărime, și o arie industrială pe Coasta Azahar din Spania.

Aveți prețuri foarte bune pentru multe destinații. Puteți să combinați mai multe destinații și să vă realizați un circuit romantic în doi. Aveți de unde să alegeți!

Leave A Reply

Your email address will not be published.