blank

[Oferta RYANAIR] Tarife de la 9.99 EURO/segment

RYANAIR ne-a obișnuit cu tarifele mici, chiar foarte mici. În majoritatea cazurilor, tarifele pornesc de la 9.99 EURO/segment. Însă până mâine seara, acest tarif este valabil pentru majoritatea destinațiilor cu plecare din România.

0 2.372

Ryanair a lansat astăzi, (11 iulie), o promoție masivă de iarnă, cu peste 250 000 de locuri pe mai mult de 900 de rute, la tarife de la doar 9.99 EURO. Oferta se validează pentru călătorii în octombrie și noiembrie.

Aceste locuri promoționale, la 9.99 EURO/segment, sunt acum disponibile și pot fi rezervate înainte de miezul nopții, miercuri (12 iulie), doar pe pagina oficială .

Oferta RYANAIR pentru zborurile din/spre București

promotie-ryanair-10-euro

Oferta RYANAIR pentru zborurile din/spre Timișoara

promotie-ryanair-10-euro-Timisoara

Oferta RYANAIR pentru zborurile din/spre Oradea

promotie-ryanair-10-euro-Oradea

Robin Kiely, Ryanair, a declarat: “Iarna se apropie și lansăm o promoție masivă cu peste 250,000 de locuri la vânzare de la doar 9.99€ pe mai mult de 900 de rute, pentru călătorii în octombrie și noiembrie, disponibile doar pe Ryanair.com. Această ofertă extraordinară se va încheia la miezul nopții, Miercuri (12 iulie), așadar invităm clienții să se grăbească pentru rezervarea următoarei escapade de iarnă la tarif redus.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.