[Oferta RYANAIR] Tarife de la 2.99 EURO/segment pentru zboruri din Oradea

0 781

Ryanair a lansat astăzi,20 iulie, o promoție extraordinară pentru Oradea. Tarife de la doar 2,99 EURO/segment pentru călătorii în septembrie, în acest fel asigurându-le clienților economii și mai mari.

Tarife de la 2.99 EURO/segment pentru zboruri din Oradea

Locurile vândute la aceste tarife promoționale extraordinare sunt acum disponibile pentru rezervări, până duminică (23 iulie) la miezul nopții și pot fi găsite doar pe Ryanair.com.

Denis Barabas, Ryanair, a declarat: “Promoția noastră fulger este perfectă pentru oricine caută să-și rezerve o escapadă de toamnă la tarif redus, iar noi am tăiat prețurile oferind locuri pe rute selecționate din Oradea, de la doar 2,99€ pentru călătorii în septembrie. Această ofertă incredibilă se va încheia la miezul nopții, Duminică, așă că îndemnăm clienții să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

bilete-ryanair-oradea

Din păcate, până la ora publicării acestui articol, Ryanair nu încărcase în sistem promoția cu bilete de la 2.99 EURO/segment. În schimb, puteți profita de tariful de 7.99 EURO/segment pentru Memmingen sau 9.99 EURO/segment pentru Milano Bergamo. Fiți vigilenți și profitați de prețurile RYANAIR!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.