blank

[Ofertă Qatar Airways] Bilete de avion la promoţie, reduceri cu până la 40%

0 772

Qatar Airways marchează începutul lunii noiembrie cu o nouă promoţie. Comparativ cu alte oferte, de data aceasta chiar vine cu tarife foarte bune pentru multe destinaţii din Asia, Orientul Mijlociu şi chiar Australia.

Cu reduceri de pânǎ la 40% cǎtre o selecţie de destinaţii de top din întreaga lume, acum este momentul sǎ-ţi rezervi urmǎtoarea vacanţǎ sau cǎlǎtorie de afaceri. Rezervǎ pânǎ pe 06 noiembrie 2015 şi poţi cǎlǎtori oricând în intervalul 15 Ianuarie – 30 Iunie 2016. Locurile la aceste tarife sunt limitate, deci rezervǎ acum pe qatarairways.com/gobalsale.

Vezi mai jos destinatiile si tarifele incluse in promotie
Destinatie Economy Class de la
(taxe incluse)
Business Class de la
(taxe incluse)
Abu Dhabi (AUH) 304 EUR
Bali (DPS) 655 EUR 1,953 EUR
Bangkok (BKK) 514 EUR 1 546 EUR
Dubai (DXB) 304 EUR 884 EUR
Guangzhou (CAN) 1 920 EUR
Hong Kong (HKG) 424 EUR 1 534 EUR
Kuala Lumpur (KUL) 532 EUR
Kuweit (KWI) 334 EUR 790 EUR
Perth (PER) 928 EUR
Phuket (HKT) 540 EUR
Seoul (ICN) 443 EUR
Singapore (SIN) 476 EUR 1 872 EUR
Sydney (SYD) 907 EUR
Teheran (IKA) 364 EUR 886 EUR
Tokyo (NRT) 497 EUR

Termene şi condiţii

Perioada vanzari: 02 – 06 Noiembrie 2015.
Perioada calatorii: 15 Ianuarie – 30 Iunie 2016. Toate calatoriile trebuie incheiate pana pe 30 Iunie 2016.
Oferta valabila doar pentru curse operate de Qatar Airways catre destinatiile mentionate mai sus.
Reducerea se aplica doar pentru biletele achizitionate/platite la momentul efectuarii rezervarii.
Reducerea se aplica biletelor dus-intors in cabinele mentionate mai sus. Pentru cursele unde nu exista cabina Business, reducerea se aplica la cabina First.
Locurile la aceste tarife sunt limitate si depind de disponibilitatea in urmatoarele clase tarifare (de rezervare): O, Q si T pentru Economy Class, I si A pentru Business si First Class.
Tarifele includ toate reducerile, taxele si suprataxele aplicabile. Taxe de serviciu se pot aplica pentru biletele achizitionate prin biroul de rezervari Qatar Airways sau printr-o agentie de turism.
Pentru anumite tarife se pot aplica suprataxe de weekend.
Biletele nu pot fi endorsate si nu sunt transferabile.
Anularile inainte sau dupa inceperea calatoriei sunt ne-rambursabile, cu exceptia calatoriilor incepute in Brazilia, Iran si Korea de Sud, pentru care anularile inainte de inceperea calatoriei sunt rambursabile cu plata unei penalizari. Va rugam verificati regulile tarifului la momentul rezervarii.
Datele de calatorie se pot modifica cu plata unei penalizari ce variaza in functie de ruta si clasa de calatorie, plus orice diferente de tarif aplicabile. Va rugam verificati regulile tarifului la momentul rezervarii.
Pentru calatorii ce implica mai multe clase de calatorie, se aplica cele mai restrictive reguli tarifare intregului itinerariu.
Stopovers nu sunt permise.
Pentru anumite date de calatorie si destinatii, pot fi disponibile tarife promotionale locale mai scazute. Toate optiunile disponibile impreuna cu termenele si conditiile aferente vor fi afisate la momentul rezervarii, pentru ca dumneavoastra sa puteti face selectia dorita.
Oferta supusa si altor termene si conditii. Va rugam sa le verificati pe toate la momentul rezervarii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.