[Oferta KLM] Saint Maarten, Aruba, Curacao de la 559 EURO (Antilele Olandeze)

0 932

Ofertele la biletele de avion nu contenesc să apară. Avem un început de an aglomerat în oferte spre multe destinaţii din întreaga lume. KLM continuă seria ofertelor la biletele de avion cu noi tarife pentru Caraibe, preţuri pornind de la 559 EURO.

Perioada de rezervare: până la 28.02.2015. Perioada de călătorie: Curacao şi Saint Maarten de la 19.03.2015 până la 30.06.2015, pentru Aruba și Bonaire din 07.05.2015 până la 28.06.2015. Sejur de cel puțin 7 zile, iar maxim de o luna.

Pentru planespotteri, dar şi pentru iubitorii de jet blast, acum este o ocazie foarte bună de a ajunge în Saint Maarten, locul cu cele mai frumoase aterizări şi decolări şi cu cel mai puternic jet blast. Să nu uităm de vestita plajă Maho Beach. Am făcut simulări şi tariful se confirmă pentru lunile aprilie, mai, iunie. Puteţi chiar să vă petreceţi Paştele într-un loc exotic.

Bucuresti_Sint_Maarten_AF_KLM_559_EURO

Video: Din cockpit cu KLM: Cu Boeing 747-400 KLM la Sint Maarten

Aruba, o altă destinaţie exotică din Caraibe, este o insulă și un teritoriu dependent (180 km², 88.000 locuitori, capitală Oranjestad) făcând parte din Regatul Țărilor de Jos în America centrală caraibeană. Situată în Marea Caraibelor, puțin la nord de peninsula Paraguaná (Venezuela), este o insulă de mică altitudine și aridă. Economia bazată pe rafinăriile de petrol, a fost recent diversificată prin sectoarele turism și finanțe off shore.

Pe insulă există şi un aeroport deschis traficului internaţional – Queen Beatrix Airport. Acesta este prevăzut cu o pistă de 2734 metri. Din Europa, doar KLM asigură zboruri regulate de linie cu plecare din Amterdam, restul fiind chartere.

Am făcut simulările pentru această destinaţie şi tariful se confirmă pentru mai şi iunie. Mai jos aveţi şi o perioadă selectată de noi, o alegere subiectivă. Dar voi puteţi căuta pentru alte periode, respectând regulile menţionate la începutul articolului.

Bucuresti_Aruba_KLM_559_EURO

Despre Curacao o las pe Travelista Teri să vă povestească mai multe în materialul video de mai jos.

Eu doar vă spun că tariful de 559 EURO se confirmă pentru lunile aprilie, mai, iunie şi ar fi cazul să profitaţi de oferta KLM.

Cam cum decurge un zbor pe ruta Amsterdam – Curacao, la bordul unui Boeing 747-400.

Bucuresti_Curacao_559_EURO_KLM

(Tarifele erau valabile la data publicării acestui articol. Simulările sunt cu notă informativă şi confirmă tarifele anunţate. AirlinesTravel nu este responsabil de eventualele modificări operate de companiile aeriene.)

Leave A Reply

Your email address will not be published.