[Oferta KLM 2018] 119€ Amsterdam, 468€ Panama, 488€ Johannesburg

AIR FRANCE și KLM lansează campania promoțională de toamnă, cu reduceri la biletele de avion de până la 40%. Pasagerii AIR FRANCE și KLM vor putea alege dintr-o listă extinsă de destinații din aproape toată lumea.

0 439

Ieri v-am semnalat câteva tarife foarte bune la biletele de avion Air France. Astăzi vorbim de aceeași promoție anuală de la Air France – KLM, dar cu prețuri foarte bune la KLM. Sunt destinații unde cele 2 companii aeriene practică aceleași tarife, dar sunt și destinații unde tarifele sunt mai bune la Air France sau la KLM.În primul rând, biletele pe ruta București – Amsterdam pornesc de la 119€ (dus-întors cu toate taxele incluse). Vorbim de cel mai mic tarif la care nu aveți bagajul de cală inclus. În urma simulărilor, tariful se confirmă pe diferite combinații din octombrie până prin martie.

Oferta KLM 2018

Față de Air France, KLM practică prețuri foarte bune spre: Panama City de la 468€; Mumbai de la 478€; Bangalore de la 508€; Toronto de la 482€; Miami de la 480€; Colombo de la 507€. Plus multe alte oferte foarte bune pe care le puteți găsi pe pagina KLM.

Rezervarea biletelor la aceste prețuri este posibila până pe 10 septembrie 2018, iar perioada de călătorie pentru toate destinațiile este până pe data de 30 iunie 2019. Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Acestea sunt diponibile pe site-urile www.airfrance.ro și www.klm.ro, dar și la agentiile de voiaj și tour operatorii autorizați.

Vă menționăm faptul că locurile sunt limitate la aceste tarife. Profitați promoții și găbiți-vă pentru că biletele de avion se dau ca pâinea caldă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.