[Oferta FlyDubai] #flydubaiSale – reduceri de 30% pentru toate destinațiile din rețeaua FlyDubai

0 201

flydubai anunță lansarea primei campanii de reduceri la nivelul întregii sale rețele de destinații, oferind clienților, care călătoresc în cabinele Business și Economic, o reducere de 30% pentru bilete către Dubai și alte destinații din rețea. Oferta este disponibilă până la 20 septembrie, pentru călătorii ce vor avea loc în intervalul 1 octombrie 2015 – 30 iunie 2016.

Având o flotă de 49 de aeronave moderne, de tip Boeing 737-800 New-Generation, flydubai operează 1.600 de zboruri săptămânal către 90 de destinații din 45 de țări, având o rețea extinsă ce include țările din Golf (Arabia Saudită, Bahrein, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Oman și Qatar), Orientul Mijlociu, Africa, Caucaz, Asia Centrală, Europa și Asia de Sud.

Castiga o excursie la Paris

Poziţionat la granița dintre est și vest, Dubai este un centru important ce reunește diferite culturi; este o oază cosmopolită, un oraș futurist din Deșertul Arabiei, având nenumărate atracții precum renumitele mall-uri, pârtia de schi, safari în deșert și cea mai înaltă clădire din lume, pentru pasionații de călătorii și întreaga familie.
flydubai propune clienților o experiență de călătorie deosebită, asigurând mai multe opțiuni și flexibilitate. Clasa Business a companiei flydubai oferă mai mult confort și o experiență personală plăcută, în timp ce în clasa Economic pasagerii călătoresc la prețuri atractive în condiții foarte bune.

Rezervă până pe 20 septembrie și flydubai îți oferă o reducere de 30% pentru bilete către destinația dorită! Biletele pot fi achiziționate de pe website-ul flydubai (flydubai.com), de la agențiile partenere sau biroul flydubai (031 403 50 45/44). Accesați flydubai.com pentru termeni și condiții.

flydubai operează 4 zboruri pe săptămână pe ruta București – Dubai și 5 începând cu luna noiembrie 2015.

La Mare cu Avionul
S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »