blank

[Oferta FlyDubai] #flydubaiSale – reduceri de 30% pentru toate destinațiile din rețeaua FlyDubai

0 694

flydubai anunță lansarea primei campanii de reduceri la nivelul întregii sale rețele de destinații, oferind clienților, care călătoresc în cabinele Business și Economic, o reducere de 30% pentru bilete către Dubai și alte destinații din rețea. Oferta este disponibilă până la 20 septembrie, pentru călătorii ce vor avea loc în intervalul 1 octombrie 2015 – 30 iunie 2016.

Având o flotă de 49 de aeronave moderne, de tip Boeing 737-800 New-Generation, flydubai operează 1.600 de zboruri săptămânal către 90 de destinații din 45 de țări, având o rețea extinsă ce include țările din Golf (Arabia Saudită, Bahrein, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Oman și Qatar), Orientul Mijlociu, Africa, Caucaz, Asia Centrală, Europa și Asia de Sud.

Poziţionat la granița dintre est și vest, Dubai este un centru important ce reunește diferite culturi; este o oază cosmopolită, un oraș futurist din Deșertul Arabiei, având nenumărate atracții precum renumitele mall-uri, pârtia de schi, safari în deșert și cea mai înaltă clădire din lume, pentru pasionații de călătorii și întreaga familie.
flydubai propune clienților o experiență de călătorie deosebită, asigurând mai multe opțiuni și flexibilitate. Clasa Business a companiei flydubai oferă mai mult confort și o experiență personală plăcută, în timp ce în clasa Economic pasagerii călătoresc la prețuri atractive în condiții foarte bune.

Rezervă până pe 20 septembrie și flydubai îți oferă o reducere de 30% pentru bilete către destinația dorită! Biletele pot fi achiziționate de pe website-ul flydubai (flydubai.com), de la agențiile partenere sau biroul flydubai (031 403 50 45/44). Accesați flydubai.com pentru termeni și condiții.

flydubai operează 4 zboruri pe săptămână pe ruta București – Dubai și 5 începând cu luna noiembrie 2015.

Leave A Reply

Your email address will not be published.