blank

Află cum te poţi conecta la tradiţie chiar în centrul Bucureştiului

0 617

În perioada 14-20 septembrie, comunică tradiţie în urban, prin organizarea în Centrul Vechi, pe Lipscani 47, a primului eveniment din seria “Conectează-te la tradiţie!” Zilnic, între orele 12:00 – 20:00, meşterul popular Marin Predusel va face demonstraţii gratuite, live, de realizare a instrumentelor muzicale din lemn şi, în plus, va umple atmosfera de zâmbete şi de voie bună datorită spectacolelor de muzica populară pe care le va susţine.

„Sunt meşter popular şi instrumentist”, se prezintă mândru Marin Predusel. „Să vă demonstrez că ştiu şi să cânt şi nu ma joc. Când mă apuc de cântat nu mă mai opresc cu orele”.

Marin Predusel realizează, de când se ştie, instrumente muzicale tradiţionale de suflat: fluiere, piculine, cavale, ocarine, fluiere – cimpoi, tigve. Fluierul cimpoi şi tigva au fost inventate chiar de el.

Mai mult de-atât, pe langa demonstraţiile gratuite de meşteşug şi muzica populară, Art&Craft organizează o expoziţie cu vânzare, pentru toţi iubitorii de artă populară şi de obiecte tradiţionale româneşti, pentru colecţionarii împătimişi şi, nu în ultimul rând, pentru cei care nu au timp şi sunt în căutarea unui cadou cu un design românesc, original.

Şi dacă nu aţi auzit încă de Art&Craft, voi reveni cu un articol dedicat. Până atunci, vă pot spune că Art&Craft este magazinul cu o gamă variată de produse: produse autentice de artizanat şi de artă populară, suveniruri româneşti, produse proprii cu design original şi o gamă variată de delicatese cu specific românesc. Despre Vlăduţ într-un alt articol!

Leave A Reply

Your email address will not be published.