Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

[Ofertă British Airways] Bucureşti – Londra de la 75 EUR/dus

0 410

British Airways a lansat o nouă promoţie pentru cei care vor să călătorească către Londra. Aceştia pot achizitiona bilete de tipul hand-baggage only cu doar 75 EUR (dus) sau bilete standard cu doar 89 EUR (dus). Promoţia este valabilă până pe 3 aprilie 2014, pentru călătorii ce vor avea loc intre 1 aprilie – 31 decembrie 2014.

Preţurile includ toate taxele, suprataxele şi sunt valabile la data publicării. Oferta este supusă unor Termeni si Condiţii şi este valabilă în limita locurilor disponibile.

În octombrie 2013, British Airways a lansat pentru întreaga sa rețea de zboruri pe distanțe scurte două noi categorii de preț pe lângă cele deja existente (standard si flexible) și anume – hand-baggage only si semi-flex.

Pasagerii care optează pentru bilete de tipul hand baggage-only pot beneficia de oferta generoasa a British Airways în ceea ce privește dimensiunile si greutatea bagajului de mână (56cm x 45cm x 25cm si 23 kg), plus o poşetă sau o geantă de laptop la preturi reduse.

În același timp, tarifele semi-flex reprezintă o optiune care combină avantajele biletelor standard şi ale celor flexibile. Astfel, în ziua călătoriei, pasagerii îşi pot modifica gratuit rezervarea, in aceeasi cabina, fara a achita diferenta de pret. Dacă un pasager doreste să îşi modifice rezervarea cu o zi sau mai mult înainte de data călătoriei, acesta nu va avea de plătit taxa de schimbare a datei, ci doar eventualele diferenţe de preţ pentru biletul respectiv.

Oaspeţii British Airways care au achizitionat bilete semi-flex vor beneficia şi de avantajul de a-şi putea rezerva un loc pe ba.com, gratuit, cu două zile înainte de data călătoriei, oferind astfel un avantaj fata de biletele standard, care permit acest lucru cu 24 de ore înainte de zbor.

Am făcut o scurtă simulare pentru Bucureşti-Londra-Bucureşti, luna august, şi am găsit bilete de tipul bilete de tipul hand baggage-only de la 156 EUR. Pe un singur segment, tariful de 75 EUR se confirmă, la fel şi cel de 89 EUR pentru biletele standard.

bucuresti_londra_156_EUR

Leave A Reply

Your email address will not be published.