[Oferta Blue Air] Bucureşti – Iaşi de la 89.99 lei/segment

3 1.917

Iată că a sosit şi ziua când anunţăm preţuri mai mici la biletele de avion în comparaţie cu biletele la tren pentru ruta Bucureşti – Iaşi. Blue Air are tarife ce pornesc de la 89.99 lei/segment. În urma simulărilor noastre şi graţie degetelor dibace ale lui Cristi, am găsit tariful acesta în ianuarie, februarie şi martie. Din aprilie 2016, tarifele vor porni de la 129.99 lei/segment.

Bucuresti-Iasi-89.99-lei

Bucuresti-Iasi-Bucuresti-134-lei

Dacă plătiţi numerar direct la ghişeul unei sucursale Banc Post, BRD, Raiffeisen, prin transfer bancar, prin intermediul terminalelor Zebra Pay, Qiwi, Rompay, PayPoint, veţi beneficia de un discount de 45 lei. Astfel, costul final al biletelor de avion Bucureşti – Iaşi – Bucureşti va fi de 134.48 lei.

Vă reamintim că în preţul biletului aveţi inclus: bagaj de cabină (de până la 10Kg), bagaj de cală (de până la 32kg), un snack. Blue Air a eliminat comisioanele la plata biletelor de avion.

free_ias_ro

Echipa AirlinesTravel a zburat de două ori pe ruta Bucureşti – Iaşi, iar zborurile au fost plăcute, în grafic şi fără incidente. Durata unui zbor este de aproximativ 40-50 de minute în condiţii foarte bune de zbor.

3 Comentarii
 1. Stefan Vladu says

  Un bilet Bucuresti – Iasi si intors ajunge la 400 de lei ! La preturile afisate se adauga si 100 de lei taxa de plata cu cardul. Ca timp eu personal tot 10 ore am facut 🙂 dar a fost ghinionul meu ! Oricum in caz de dezastru sau vreme rea sunt foarte nepregatiti !

  1. Sorin Rusi says

   Daca te uiti atent, Blue Air a scos taxele la plata cu cardul si ofera discount de 5EURO/segment/bilet daca platesti prin alte metode…Deci nu se mai adauga nimic. Vezi modalitatea noastra de plata si asa am ajuns la 54 lei/segment, adica 100 lei dus-intors pe simularile noastre: https://airlinestravel.ro/oferta-blue-air-15-discount-pentru-toate-biletele-de-avion-bucuresti-iasi-de-la-54-lei.html.

   E normal ca pretul sa creasca pe masura ce se incarca avionul si data decolarii se apropie!

Leave A Reply

Your email address will not be published.