[Ofertă Blue Air] 15% discount pentru toate biletele de avion, Bucureşti – Iaşi de la 54 lei

0 636

O să ajungem să nu mai dovedim cu postările despre ofertele anunţate la începutul acestui an. Blue Air revine în lumina reflectoarelor şi a cardurilor. Doar astăzi, Blue Air are 15% discount pentru toate biletele de avion şi spre toate cele 66 de destinaţii operate. Perioada de călătorie este 12 ianuarie – 29 octombrie 2016.Bucuresti-Iasi-Bucuresti-Blue-Air
Bucuresti-Iasi-Bucuresti-Blue-Air

Am fost curioşi să vedem dacă promoţia este activă şi ce tarife găsim. După ce a stabilit un preţ minim de 89.99 lei/segment pentru Bucureşti – Iaşi şi chiar mai ieftin dacă plata se face prin transfer bancar sau depunedere de numerar, astăzi descoperim un preţ de doar 76.5 lei/segment sau 54 lei/segment dacă plătiţi prin transfer bancar, depunere de numerar sau la terminalele Zebra Pay, PayPoint etc.

Bucuresti-Iasi-53.74-lei-Blue-Air

Bucuresti-Iasi-76.5-lei-Blue-Air

Am găsit tarife foarte bune pentru Spania: Bucureşti – Barcelona la 181 lei/segment, Madrid de la 87.7 lei/segment. Şi de restul vă ocupaţi voi. Cu siguranţă o să vă placă tarifele de la Blue Air, dar să vă grăbiţi pentru că sunt limitate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.