[Oferta American Airlines] Bucureşti – Santo Domingo de la 587 EURO (Video)

1 711

Aşa cum v-am obişnuit, căutăm cele mai bune preţuri pentru voi. Aşa am găsit un tarif foarte bun către Republica Dominicană, pentru luna aprilie. Bucureşti (OTP) – (SDQ) Santo Domingo de la 587 EURO, zboruri dus-întors şi toate taxele incluse.

Nu cred că am văzut până acum asemenea tarif pentru Santo Domingo, Republica Dominicana, la zborurile cu plecare din Bucureşti. Segmentele Bucureşti – Londra – Bucureşti sunt operate de British Airways, iar restul segmentelor de American Airlines: Londra – Miami – Santo Domingo – Miami – Londra. Şi nici escalele nu sunt lungi şi obositoare.

Mai jos aveţi simulările făcute pentru 16-23 aprilie 2015 şi detaliile cu privire la zboruri.
Bucuresti_Santo_Domingo_American_Airlines_585_EURO

Bucureşti – Santo Domingo, Republica Dominicană
Bucuresti_Santo_Domingo_American_Airlines_585_EURO_1

Santo Domingo, Republica Dominicană – Bucureşti
Bucuresti_Santo_Domingo_American_Airlines_585_EURO_2

Republica Dominicană este renumită pentru plajele sale cu nisip alb, pentru lagunele turcoaz, fiind într-adevăr o alegere minunată pentru o destinație de vacanță. Cunoscută și ca destinație romantică, de distracție, wellness și balneoclimaterică, oferă resorturi și hoteluri pentru toate buzunarele, dotate cu centre wellness, recuperare și spa. Este o destinaţie foarte bună pentru „luna de miere”.

Pentru aceeaşi perioadă, pe ruta Bucureşti – Santo Domingo, Air Europa are un tarif de 1155 EURO de persoană, iar Air France are un tarif de 1133 EURO de persoană.

(Tarifele erau valabile la data publicării acestui articol. Simulările sunt cu notă informativă şi confirmă tarifele anunţate. AirlinesTravel nu se face responsabil de eventualele modificări operate de companiile aeriene.)

(Foto cover: boalingua.ch)

1 comentariu
  1. maestrul RA says

    Asta este o oferta Oneworld.

Leave A Reply

Your email address will not be published.