[Oferta Alitalia] New York de la 329€, Miami de la 339€, Toronto de la 354€

Venim cu vești bune de la Alitalia. Are în desfășurare o promoție atractivă pentru numeroase destinații din America de Nord și America de Sud. Tarife de la 329€.

0 434

Toamna este anotimpul în care marile companii aeriene vin cu oferte atractive pentru sezonul de iarnă, dar și pentru anul următor. Acum este momentul să vă planificați vacanțele următoare, concediile și city break-urile.

Mai jos vă prezentăm câteva tarife atractive de la Alitalia. Zborurile sunt operate din Milano sau Roma, iar prețurile sunt pentru dus-întors la clasa ECONOMY LIGHT. La această clasă tarifară nu aveți inclus bagajul de cală.

Oferta Alitalia octombrie 2018

Printre cele mai atractive prețuri, am găsit Milano – New York de la 329€, Milano – Miami de la 339€, Milano – Toronto de la 354€, Los Angeles de la 398€, Milano – Havana de la 498€, Milano – Male (Maldive) de la 517€.

Din Roma avem câteva tarife bune spre New York de la 349€, Los Angeles de la 404€, Boston de la 470€. Tarifele sunt verificate și validate pentru diferite perioade de călătorie din noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie și martie. Vezi mai multe oferte Alitalia!

Și tot în această perioadă, puteți folosi codul ECO25 pentru un discount de 25% la prețul biletului, dar pe clasele tarifare superioare și doar pe zborurile interne în Italia. Nu se aplică la ECONOMY LIGHT.

Leave A Reply

Your email address will not be published.