Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

[Oferta Alitalia] 1 milion de bilete de la 39 EURO/segment

0 479

Astăzi, Alitalia a lansat o campanie interesantă pentru zboruri interne în Italia, dar și internaționale. A scos la vânzare peste 1 milion de bilete de avion de la 39 EURO/segment (taxe și bagaj inclus). Sunt 800 000 de bilete pentru zborurile din Italia, 161 200 de locuri pentru zborurile europene și 115 650 de locuri pentru zborurile globale.

Oferta Alitalia – 1 milion de bilete

Tariful de 39 EURO/segment se confirmă pentru zborurile interne din Italia: Milano – Catania, Milano – Bari, Milano – Brindisi, Roma – Catania, Roma – Bari.

oferta-alitalia-1-milion-locuri

Dar pe noi ne-a surprins celelalte tarife, valabile pentru zborurile internaționale cu plecare din Milano sau Roma. Aceste tarife pornesc de la 79 EURO. Am găsit Milano – Bangkok de la 382 EURO, Milano – New York de la 418 EURO, Milano – Chicago de la 466 EURO, Milano – Sao Paulo de la 500 EURO sau Milano – Seychelles de la 549 EURO.

Tarife atractive sunt și pentru zborurile din Roma: Roma – Beijing de la 428 EURO, Roma – Teheran de la 298 EURO sau Roma – Tokyo de la 518 EURO.

Pentru zborurile cu plecare din București, am găsit oferte atractive pe rutele: București – Beijing de la 497 EURO, București – Sao Paulo de la 550 EURO, București – Cairo de la 306 EURO. Căutați, simulați, calculați și să vă bucurați de vacanțe.

Din România spre Roma și Milano aveți tarife de la 9.99 EURO/segment cu Ryanair, dacă zburați din București. Sau alternativele de la Wizz Air și Blue Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.