[Oferta Air France] Fort de France şi Pointe-a-Pitre de la 599 EURO

0 449

Un vechi proverb românesc spune cam aşa: „Omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car”. Cam pe acelaşi principiu lucrează şi companiile aeriene. Iarna scot oferte pentru vara şi vara scot oferte pentru iarna.

După oferta atractivă pentru Brazilia, Air France vine cu una la fel de atractivă, dar pentru Fort de France (Martinica) şi Pointe-a-Pitre (Guadeloupe). Ambele destinaţii sunt din zona Caraibe, locuri pentru vacanţele exotice la care cu toţii visăm.

Câteva imagini, poate vă vine dorul de vacanţă!

Pointe-a-Pitre (Guadeloupe)

Fort de France (Martinica)

Dacă te grăbeşti, poţi prinde bilete de avion la preţuri ce pornesc de la 599 EURO. Sunt cu plecare din Bucureşti pentru zboruri dus-întors, taxele incluse, bagaje, mâncare şi băutură la bord.

Şi nu uita să-ţi iei concediu repede pentru că oferta este valabilă pentru plecări în intervalul 1 septembrie – 31 octombrie 2015. Locurile sunt limitate, aşa că nu-i lăsa pe alţii „să-ţi sufle” vacanţa mult visată. Biletele se pot cumpăra de pe site-ul Air France sau verificaţi la agenţiile partenere. Am verificat şi tarifele se confirmă!

Noi încă nu am ajuns în aceste destinaţii, dar ne-am interesat puţin despre vreme. Conform unor informaţii de pe wikipedia, perioada pentru călătorie este cuprinsă în sezonul ploios, care coincide cu cel al uraganelor. Acum nu te panica. Poate ai noroc şi te bucuri de vreme bună.

P.S. Zborurile Bucureşti – Pointe-à-Pitre – Bucureşti şi Bucureşti – Fort-de-France – Bucureşti includ o schimbare de aeroport la Paris – Franţa, de la Charles de Gaulle la Orly şi invers. Trebuie să recuperaţi bagajele înainte de conexiune.

Vacanţă plăcută!

(Foto: Planespotters.Net)

Leave A Reply

Your email address will not be published.