blank

[Oferta Air France] Early Bird – reduceri la biletele de avion cu până la 40%

0 717

AIR FRANCE a lansat campania „Early Bird”, reducând preţul biletelor de avion în medie cu până la 40%. Puteţi beneficia de preţuri reduse spre 51 destinaţii din America de Sud, Asia, Caraibe şi Africa, campania fiind valabilă pentru biletele achiziţionate până pe 4 martie 2015 (pentru Africa, America de Sud şi Caraibe) şi până pe 10 martie pentru destinaţii din Asia. Perioada de călătorie este până la începutul lunii decembrie 2015.

M-am uitat prin şi mi-au atras atenţia: Paris de la 129 euro, Johannesburg de la 519 EURO, Bangkok de la 549 euro, Kuala Lumpur de la 619 EURO, Sint Maarten de la 799 euro.

Tariful de 129 EURO spre Paris nu este nou. L-am mai întâlnit şi cu siguranţă îl vom mai vedea. Se confirmă pentru călătorii făcute în aprilie şi mai.

Bucureşti – Johannesburg de la 519 EURO e o ofertă bună. În căutările noastre am găsit şi la 514 în combinaţie Air France cu KLM. Acelaşi tarif l-am descoperit şi la un alt operator aerian. Iată că încep să apară tot mai des astfel de preţuri pentru Africa de Sud.

Bucuresti_Johannesburg_Air_France_KLM_519_EURO

Bucureşti – Sint Maarten de la 799 euro este o ofertă bună, asta dacă ţinem cont că pe 10 februarie tariful nu era mai mic de 1100 EURO. Ba chiar am găsit tarif şi de 795. Oferta aceasta se confirmă pentru lunile – martie, cu excepţia lunii iulie. Şi se confirmă mai mult pentru zborurile cu KLM.

Bucuresti_St._Maarten_799_EURO

Video: Aterizarea la Sint Maarten

Leave A Reply

Your email address will not be published.