blank

O femeie de 61 de ani, arestată pentru banii aruncați în motorul avionului

0 531

Chinezii sunt foarte superstițioși. Ei consideră că cifra 4 este ghinionistă, în timp ce cifra 8 este aducătoare de noroc. Și tot în China a apărut tradiția aruncatului cu monede în motorul unui avion pentru un zbor sigur. Recent, o femeie de 61 de ani a fost arestată pentru că a aruncat 6 monede în motorul unui Boeing 737 China Southern Airlines.

În timp ce se pregătea să urce în avion, femeia a scos din portofel 6 monede și le-a aruncat spre motorul avionul. Scena a fost filmată de camerele de supraveghere.

Bani aruncați în motorul unui Boeing 737

Ofițerii de securitate au urmărit scena pe camerele CCTV și au inițiat procedura pentru astfel de situații. Femeia a fost reținută de poliție pentru 7 zile. În timp ce personalul de la sol au recuperat monedelile din motor. Aeronava a decolat pe zborul CZ8427, de la Nanning la Bangkok, cu 78 de minute întârziere.

Conform presei din China, au fost înregistrate 5 astfel de incidente în ultimele luni. Tot mai multe persoane, care se află la primul zbor, apelează la aceast ritual înainte de zbor.

Companiile aeriene din China au demarat o acțiune de informare prin intermediul căreia solicită să nu mai fie aruncate monede în motoarele avioanelor. Această acțiune poate fi periculoasă pentru avioane și pasageri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.