O femeie a încercat să zboare din Londra spre Dubai cu 1.9 milioane de lire sterline în numerar. Vezi ce a pățit femeia!

0 848

O femeie în vârstă de 30 de ani, din Pelham Court, Leeds, a fost arestată la Terminalul 2 al Aeroportului Londra Heathrow în timp ce aștepta să urce într-un zbor către Dubai. S-a întâmplat pe 3 octombrie, a anunțat Border Force a Regatului Unit.

Tara Hanlon a fost oprită la Terminalul 2 al Aeroportului Londra Heathrow, în jurul orei 20:00, în timp ce aștepta să urce într-un zbor către Dubai. Motivul este uluitor!

Ofițerii Border Force au găsit bancnote în valoare de 1,9 milioane de lire sterline distribuite în cinci valize, cea mai mare sumă de bani descoperită asupra unui pasager în 2020.

Chris Philp, deputat conservator și ministru pentru respectarea imigrației, a declarat: „Aceasta este cea mai mare confiscare de numerar din 2020, care a fost găsită asupra unei persoane la frontieră. Sunt încântat de eforturile depuse de ofițerii Border Force”.

Hanlon a fost acuzată de spălare de bani de Tribunalul Magistraturii din Uxbridge. A fost arestată preventiv până la următoarul termen stabilit de instanță, din 5 noiembrie. Alături de Tara Hanlon, a fost arestată și o complice în vârstă de 28 de ani.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.