blank

O aeronavă RYANAIR a fost evacuată de urgență din cauza unei baterii externe în flăcări

Pe 31 iulie 2018, pasagerii zborului FR8841, de pe ruta Barcelona - Ibiza, au avut parte de puțină adrenalină.

0 825

Pe 31 iulie 2018, pasagerii zborului FR8841, de pe ruta Barcelona – Ibiza, au avut parte de puțină adrenalină. În timp ce aeronava se pregătea de decolare spre Ibiza, bateria externă a unui pasager a luat foc. Oficialii RYANAIR spun că telefonul era conectat la bateria externă.

Pasagerii s-au grăbit să evacueze aeronava, deschizând ușa din față și activând toboganul. Incendiul a fost stins repede, fără intervenția pompierilor. Aeronava nu a suferit daune și nici pasagerii nu au fost răniți.

O aeronavă RYANAIR a fost evacuată

Unul dintre pasageri a surprins evacuarea aeronavei. Pasagerii panicați s-au grăbit să sară pe tobogan, fără să asculte de sfaturile însoțitorilor de bord. În primul rând, poziția incorectă de coborâre pe tobogan a dus la ceva învălmășeală. Pasagerii s-au lovit la baza toboganului.

În al doilea rând, putem vedea pasageri cu bagajele în mână, riscând să se accidenteze și chiar să-i accidenteze pe cei din jur. Și în al treilea rând, pasagerii au rămas lângă avion, fără să conștientizeze pericolul la care s-au expus. Dacă exista o explozie mai mare sau avionul lua foc?

Vă repetăm, fiți atenți la indicațiile însoțitorilor de bord! Înainte de decolare, echipajul de cabină vă instruiește cum să acționați în caz de incidente (apă, foc, prăbușire, evacuare). Nu-i mai ignorați!

Leave A Reply

Your email address will not be published.