Noul videoclip al single-ului „M-ai mintit” a fost filmat în Dubai (Video)

0 253

Liviu Teodorescu a lansat noul single ”M-ai mințit”, iar videoclipul a fost filmat în Dubai, într-una dintre cele mai excentrice și luxury destinații din lume.

Filmările au avut loc în Dubai, la The View At The Palm (Nakheel), situat la etajul 52 al iconicului Palm Tower, oferind o vedere panoramică 360 de grade a Palm Jumeirah, Arabian Gulf și multe altele. Unele scene au fost filmate la EMAAR Dubai Sky Views: Sky Views Slide, Sky Views Observatory & Sky Views Edge Walk.

De aici se poate admira Downtown Dubai, puteți aluneca pe un tobogan de sticlă sau puteți avea experiența unică a mersului pe o margine exterioară situată la etajul 53, la Al Qudra Dubai Desert în Campul Orient Tours, de unde experiența răsăritului nu poate fi egalată.

Nu au lipsit cadrele de la AURA SKYPOOL, infinity pool aflată la cea mai mare altitudine din lume și cu priveliște 360 de grade. Au fost captate cadre incredibile cu orizontul Dubaiului, a Palm Jumeirah si Arabian Gulf. Și, inevitabil, când amintim de Dubai gândul ne fuge și la dunele de nisip ce înconjoară minunata metropolă, informează kissfm.

Vă place noul videoclip al piesei ”M-ai mintit”?

Leave A Reply

Your email address will not be published.