Noul slogan al Blue Air: The better way to fly

0 351

Odată cu sosirea primului Boeing 737 MAX 8, Blue Air a anunțat și noul slogan al companiei: The better way to fly. Este o declarație, dar și o promisiune. Blue Air se angajează să ofere cea mai bună experiență din segmentul ULC (ultra-low-cost), mizând pe dezvoltarea rețelei, prioritizând aeroporturile primare sau centrale care asigură soluții de conectivitate rapide și eficiente, și menținând cele mai accesibile prețuri de călătorie.

Oana Petrescu, CEO Blue Air: „Blue Air a primit în flotă prima aeronavă nouă Boeing 737- 8 Max de ultimă generație, marcând un moment decisiv în reconstrucția și dezvoltarea companiei. Ne bucurăm că, în pofida situației complicate generate de pandemie, am reușit să accelerăm programul de reînnoire a flotei.

Sperăm că noul Blue Air vine să marcheze un nou început pentru noi și pentru întreaga industrie a călătoriilor, astfel încât să putem întâmpina cu toții vara anului 2021 făcând ceea ce știm să facem mai bine decât oricine: să zburăm. Blue Air is the better way to fly!”

A, și mai vreau să menționez că noul Boeing 737 MAX 8 a venit vopsit într-o nouă schemă cromatică. Posibil să fie un livery dedicat doar avioanelor MAX.

Leave A Reply

Your email address will not be published.