Noul livery Aer Lingus a fost prezentat oficial (Foto / Video)

0 1.261

Zilele trecute, Aer Lingus a prezentat noua identita vizuală. Noul livery Aer Lingus este predominant alb, înlocuind verdele de pe fuselaj. Elementele de brand se regăsesc pe coadă și evident numele companiei scris pe fuselaj.

Compania aeriană irlandeză a adoptat designul EuroWith, care domină continentul european. Tot mai multe companii aeriene optează pentru livery curat, predominant alb.

Livery Aer Lingus pe aeronave

Primele aeronave vopsite în noul livery Ar Lingus, sunt: Airbus A330-300 (EI-EDY) și Airbus A320-200 (EI-CVA). Aeronava Airbus A330 în noul livery a operat primul zbor pe 18 septembrie, pe ruta Dublin – New York.

Specialiștii în domeniul aeronautic au menționat că noul livery Aer Lingus seamănă foarte mult cu celelalte identități din grupul IAG: Iberia, LEVEL, Vueling.

Motivul pentru care tot mai multe companii aeriene optează pentru livery predominant alb ține de costuri. Un livery alb este mult mai ușor de întreținut și mai ieftin.

Noile uniforme Aer Lingus

După 20 de ani, vor fi prezentate și noile uniforme. Acestea vor fi create de designerul irlandez Louise Kennedy. Acestea vor putea fi admirate la bordul avioanelor spre finalul anului 2019.

Pe lângă noul livery, oficialii Aer Lingus au făcut referire la planul lor de expansiune peste Oceanul Atlantic. Odată cu recepționarea primului Airbus A321LR, Aer Lingus va crește numărul zborurilor între Europa și Coasta de Est a Americii de Nord.

Leave A Reply

Your email address will not be published.