blank

Noua generație de laptop-uri ASUS Zenbook 2022

0 621

A fost prezentată noua generație de laptop-uri ASUS Zenbook 2022. Laptopurile ultra-puternice, compacte și echipate cu tehnologii de ultimă generație aduc inovații de top la nivel mondial. Vă oferă mai multă putere de calcul în activitatea voastră cotidiană, inclusiv în crearea de conținut, oriunde și oricând.

ASUS Zenbook 2022

Personal sunt fan laptop-uri ASUS Zenbook. De mai bine de un an, toate proiectele mele sunt rulate pe un ASUS ZenBook 15 și nu am nimic de reproșat după sute de articole scrise, mii de fotografii editate și zeci de clipuri procesate.

Zenbook Pro și Zenbook S

Noua generație de laptop-uri ZenBook de la ASUS aduce în atenția publicului două subcategorii: Zenbook Pro și Zenbook S. Noile și cuprinzătoarele serii Zenbook Pro și Zenbook S includ laptopuri standard, convertibile și cu două ecrane, cu dimensiuni cuprinse între 13 și 17,3 inchi.

Toate au un design nou și modern, iar sub carcasă vin echipate cu cele mai recente procesoare de înaltă performanță Intel Core din seria H de generația a 12-a sau procesoare AMD Ryzen 6000 din seria H. Nu lipsesc plăcile video NVIDIA GeForce RTX din seria 30 pentru laptopuri, cu beneficiile ecosistemului NVIDIA Studio, alături de numeroase inovații care îmbunătățesc performanța și productivitatea.

Procesoare Intel și AMD de generația a 12-a

Toate laptopurile premium din seriile Zenbook Pro și Zenbook S din 2022 au un design complet nou „Zen modern”, care le conferă o siluetă de invidiat, cu detalii noi, cum ar fi evidențierea marginilor tăiate în trepte cu diamantul și noua monogramă ASUS „A” de pe capac. Continuând tradiția Zenbook, accentul este pus pe eleganță și portabilitate, combinate cu performanțe de primă clasă.

Noi sistem de răcire

Performanța maximă susținută este asigurată de soluții de răcire noi și îmbunătățite în întreaga gamă. Aici amintim de ASUS IceCool, IceCool Plus și IceCool Pro. În plus, Zenbook Pro 16X OLED (UX7602) și Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) introduc noul Active Aerodynamic System Ultra (AAS Ultra), un mecanism inovator de auto-înclinare, care ridică ecranul tactil secundar ASUS ScreenPad Plus sau tastatura ASUS ErgoSense pentru a permite o răcire îmbunătățită și o mai bună ergonomie.

ASUS Zenbook Pro 17 (UM6702)

Mai trebuie menționat faptul că ASUS a lansat primul Zenbook de 17.3 inchi, cunoscut și sub numele de Zenbook Pro 17 (UM6702). Acesta dispune de un ecran tactil expansiv 2,5K IPS NanoEdge Dolby Vision de 17,3 inchi, validat PANTONE, cu o rată de reîmprospătare ultra-rapidă de 165 Hz.

ASUS Zenbook S 13 Flip OLED

În gama Zenbook S și-a făcut apariția Zenbook S 13 Flip OLED. Se vrea a fi un laptop convertibil în tabletă. Balamaua proiectată cu precizie este testată intens pentru a asigura o fiabilitate maximă. Noul design unibody contemporan a fost realizat din aliaj premium de magneziu-aluminiu. Are o greutate de doar 1,1 kg și o grosime de 14,9 mm pentru o portabilitate fără efort.

ASUS continuă să inoveze și să revoluționeze acest segment de laptop-uri. Când vorbim de portabilitate, performanță și eleganță, vorbim de ZenBook!

Leave A Reply

Your email address will not be published.