Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Norwegian oferă Wi-Fi gratuit pe zborurile peste Atlantic

0 213

La finalul lui 2018, mai multe zvonuri anunțau ”falimentul” Norwegian. iată că realitatea nu e chiar cea dorită de unii ”analiști”. Cel puțin nu în această perioadă.

E adevărat că Norwegian este într-un proces de reducere a costurilor, asta nu înseamnă că va reduce și calitatea serviciilor oferite pasagerilor.

Astfel, anul 2019 debutează cu vești foarte bune pentru cei ce aleg să zboare cu Norwegian.

Wi-Fi gratuit pe zborurile peste Atlantic

Transportatorul low-cost Norwegian este primul din lume cu Wi-Fi gratuit pe zborurile lung-curier. Este adevărat că nici viteza nu este cea mai bună, dar merge ok cât să poți rămâne conectat pe rețelele sociale, să încarci o fotografie și, dacă ai noroc, poate să faci schimb de emailuri.

Pentru cei ce doresc viteze mai mari la internet, Norwegian are și pachetul Premium, care permite utilizatorilor să urmărească filmulețe și emisiuni televizate pe Netflix, Youtube și Hulu. Toate acestea acțiuni pot fi făcute de pe echipamentele proprii: telefoane, tablete, laptop-uri.

Pachetul Premium cu viteză crescută la Wi-Fi costă 14.99$ pentru 3 ore. Un preț foarte bun dacă luăm în calcul faptul că poți zbura la peste 10 000 de metri și te poți bucura de serialele preferate.

Boeing 787-9 Dreamliner Norwegian cu Wi-Fi

Primul avion Boeing 787-9 Dreamliner Norwegian, care vine echipat cu tehnologia Wi-Fi la bord, a fost livrat pe 18 decembrie 2018. Este înregistrat G-CKWP și îl are pictat pe coadă pe Mark Twain.

Noua aeronavă a intrat în serviciul operațional, ceea ce înseamnă că pasagerii pot beneficia de conexiune gratuită Wi-Fi pe întreaga durată a zborurilor pe distanțe lungi. Aeronava zboară pe rutele Londra – New York, Londra – Buenos Aires, Londra – Boston, Londra – Oakland și multe altele.

Până în 2020, Norwegian are în plan să echipeze peste 50% din flota de aeronave Boeing 787 Dreamliner cu Wi-Fi la bord. Din ianuarie 2019, și aeronavele Boeing 737 MAX vor fi echipate cu Wi-Fi.

În 2019, 5 noi aeronave Boeing 787-9 Dreamliners și 19 x 737 MAX se vor alătura flotei Norwegian. Transportatorul norvegian opereaza în prezent 24 de avioane Boeing 787-9 Dreamliner.

Important este ca Norwegian să găsească echilibrul financiar și să-și dezvolte tot mai mult rețeaua operațională și serviciile orientate către pasageri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.