blankblank

Norwegian la București, în curând

Zvonurile anunță zboruri Norwegian din România!

1 2.526

Ziua de azi a început promițător. 2 aeronave Boeing 737 Norwegian au operat un stop tehnic (pentru realimentare) la București. Serviciul la sol a fost asigurat de RAS (Romanian Airport Services).

Norwegian la București

Însă altceva mi-a atras atenția. Într-o postare pe Facebook, RAS a făcut următoarea declarație: Relax, Sasha handles! ? Our wonderful partners from Norwegian! See you soon with regular flights from OTP!?✈.

Relax, Sasha handles! ? Our wonderful partners from Norwegian! See you soon with regular flights from OTP!?✈

Posted by Romanian Airport Services on Tuesday, January 24, 2017

Am pus câteva întrebări și am aflat câteva informații interesante. Conform surselor noastre, Norwegian este interesată să înceapă operarea zborurilor din/spre București. Însă acest lucru este posibil să se întâmple din sezonul de iarnă 2017-2018. Nu vor fi zboruri din Norvegia, ci de la o altă bază Norwegian.

Să fie o bază din Spania sau una din Marea Britanie? Dacă luăm în calcul și zborurile lung-curier, noi mizăm pe zboruri Norwegian între București Otopeni și Londra Gatwick, iar de la baza din Gatwick se poate zbura spre Boston, Fort Lauderdale, Los Angeles, New York–JFK, Oakland, Orlando. Sper să nu visez prea mult! 🙂

Așteptăm informațiile oficiale!

Photo via RAS

Leave A Reply

Your email address will not be published.