Barack Obama la ultima plimbare cu Marine One și Air Force One

Goodbye, Mr. President!

0 971
inbagaj.ro/

Pe 20 ianuarie 2017, Donald J. Trump a devenit oficial al 45-lea președinte al Statelor Unite. Barack Obama a predat ștafeta noului președinte ales, apoi și-a luat rămas-bun de la cei ce au crezut în reformele sale.

”Marine One” și ”Air Force One”

Pe 20 ianuarie 2017, Barack Obama a făcut o ultimă plimbare cu ”Marine One” și ”Air Force One”. Fostul Președinte și soția sa, Barack și Michelle Obama, au zburat spre baza militară Joint Base Andrew la bordul unui elicopter, care a avut indicativul ”Executive One” (”Marine One” când la bord se află Președintele Statelor Unite).

După ce au salutat membrii serviciului militar, Barack și Michelle Obama s-au îmbarcat în aeronava prezidențială – Special Air Mission 28000. Nu s-a mai folosit indicativul de ”Air Force One” pentru că la bord nu se mai afla Președintele în exercițiu al Statelor Unite.

Este vorba de un Boeing VC-25, aeronavă construită pe strctura unui Boeing 747-200 și care a fost modernizată și echipată corespunzător pentru transportarea președintelui american.

Goodbye, Mr. President!

Photo cover via Reuters

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »