blank

Norwegian a înregistrat cu 96% mai putine zboruri în luna ianuarie 2021.

0 711

Norwegian a înregistrat cu 96% mai putine zboruri în luna ianuarie, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2020, cifrele fiind puternic influențate de cererea mică, cauzată de restricțiile de călătorie impuse în Europa.

În luna ianuarie, doar 74.224 de pasageri au zburat cu Norwegian, o scădere de 96% față de aceeași perioadă a anului trecut. Capacitatea (ASK) a scăzut cu 98%, iar traficul total de pasageri (RPK) a scăzut cu 99%. Factorul de încărcare a fost de 35.9 la sută, în scădere cu 45 de puncte procentuale.

Jacob Schram, CEO-ul companiei Norwegian, a declarat: „Pandemia continuă să aibă un impact negativ asupra afacerii noastre, deoarece restricțiile de călătorie rămân. Facem tot ce ne stă în putință pentru a ieși din această criză, mai puternici și mai competitivi și așteptăm cu nerăbdare să deservim mai mulți clienți pe măsură ce restricțiile de călătorie vor fi ridicate.”

Norwegian a utilizat doar opt aeronave în luna ianuarie, în principal pe rutele interne din Norvegia. Compania a operat 96.8% din zborurile sale programate în ianuarie, din care 90.4% au plecat la timp.

Leave A Reply

Your email address will not be published.