Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Noi servicii online pentru pasagerii curselor Air Moldova

0 380

Dacă zburaţi cu Air Moldova, trebuie să ştiţi că operatorul moldovean vine cu noi servicii online. Începînd cu 26 ianuarie 2015, Air Moldova a îmbunătăţit procesul de deservire online. Astfel, la procurarea biletelor pe site-ul www.airmoldova.md, toţi pasagerii vor avea posibilitatea achitării online a bagajului, serviciu disponibil pentru toate destinaţiile “Air Moldova”.

Totodată, alegînd serviciul de procurare online a biletelor, pasagerii vor putea să îşi aleagă din start locul preferat în avion.

Vara 2015 se dovedeşte a fi foarte atractivă pentru cei care aleg să călătorească cu Air Moldova. Noile servicii online anunţate nu sunt revoluţionare, dar vin în sprijinul pasagerilor. Putem spune că serviciile oferite de Air Moldova sunt complete pentru cursele de linie şi chaterele.

Leave A Reply

Your email address will not be published.