New York City – Aeroport Newark, prima rută de taxi aerian anunțată de Archer și United Airlines

0 54

Archer și United au anunțat prima rută de taxi aerian: Aeroportul Internațional Newark Liberty Heliportul Downtown Manhattan (New York). Zborurile vor fi onorate aeronavele electrice eVTOL ale Archer. Durata unui zbor va fi de aproximativ 10 minute cu ajutorul avioanelor electrice Meet Midnight de la Archer. O călătorie similară cu mașina poate dura mai mult de o oră sau mult mai mult în timpul orelor de vârf.

blankblank

Ruta propusă de Archer, de la Manhattan la EWR, marchează prima rută specifică care a fost anunțată în industria eVTOL. Centrul United la EWR este ideal pentru a deservi Manhattan și cartierele din jur, precum și comunitățile din New Jersey. Se estimează ca primele zboruri să fie operate începând cu 2025.

Suntem încântați că Archer și United Airlines au ales să își lanseze prima rută chiar aici, în orașul nostru New York ”, a declarat Eric Adams, primarul orașului New York. „ Vrem ca New York-ul să fie un loc al inovației îndrăznețe și al gândirii moderne și încurajez alte companii să le urmeze exemplul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.