Când este momentul potrivit să-ți cumperi o păcănea personală

0 110

Aparatele de joc se confruntă acum cu o scurtă creștere a popularității. Stilul retro nu a fost niciodată mai popular și, la fel ca vechile tonomate și jocurile arcade, acestea aduc ceva special în sala de jocuri, servind în același timp ca un punct de atracție și un prilej de conversație extraordinar.

Atunci când achiziționați unul pentru casa dvs., există mai multe lucruri de care trebuie să țineți cont.

În principal sectorul de jocuri de noroc aduce mulți bani unei economii. Ceea ce oamenii ar putea să nu știe este faptul că majoritatea acestei activități economice este generată de aparatele de joc de tip slot-machine, aparate de video poker și alte dispozitive electronice de joc.

Pentru majoritatea cazinourilor ca vlad cazino sloturile cu rotițe, în special, depășesc în termeni de venituri alte tipuri de jocuri de noroc, inclusiv mesele de blackjack, aparatele de video poker și alte jocuri de masă.

Ce anume face ca aparatele de joc să fie atât de fiabile? În parte, are legătură cu abilitatea cazinourilor de a ascunde adevăratul lor preț chiar și de cei mai pricepuți jucători.

aparatele-de-sloturi

Ce trebuie să știi despre aparatele de sloturi

Ecranul unui aparat de joc de păcănele prezintă de obicei trei sau mai multe role, care se „învârt” atunci când jocul este activat. O pârghie este încă prezentă în unele aparate de tip slot machine contemporane ca element de design care inițiază jocul. Cu toate acestea, generatoarele de numere aleatorii au înlocuit componentele mecanice ale primelor aparate, iar majoritatea sunt acum gestionate de butoane și ecrane tactile.

Costul pe slot

Conform unui principiu economic important, cererea pentru orice lucru scade adesea pe măsură ce prețul său crește.

Cu toate acestea, acest lucru depinde de transparența prețurilor, care este prezentă pentru majoritatea tranzacțiilor zilnice pe care le facem. Cu alte cuvinte, suntem conștienți de costul majorității bunurilor și serviciilor înainte de a decide să le achiziționăm, cu excepția vizitelor la medic și, eventual, la mecanicul auto.

În sensul că cei mai mulți dintre noi nu vor cunoaște niciodată costul total al pariurilor noastre, sloturile pot fi chiar mai rele decât cabinetul medical. În consecință, legea cererii și ofertei eșuează.

Avantajul mediu sau preconizat al casei pentru fiecare pariu făcut de jucători este adesea modul în care operatorii de cazinou concep prețul. În esență, este avantajul pe termen lung care este inclus în joc. Datorită implicării unice și limitate a unui jucător în joc, „prețul” va apărea foarte diferit pentru acel jucător.

licitatie-de-sloturi

Să cumperi online sau de la o licitație de sloturi?

Fie că doriți să achiziționați un aparat de joc nou sau un aparat de joc care a fost instalat anterior pe o sală de cazino, s-ar putea să vă gândiți între a cumpăra prin intermediul unei licitații și a face acest lucru online. Ambele opțiuni oferă avantaje și dezavantaje. Cea mai mare diferență este suma de bani pe care trebuie să o scoateți din buzunar.

Adesea veți putea plăti o taxă prestabilită atunci când cumpărați aparate de joc de la o firmă de încredere, mai degrabă decât prin intermediul unui site de licitații pe internet, cum ar fi eBay. Aparatul dvs. de sloturi va avea o garanție și puteți lua legătura cu producătorul în cazul în care există probleme.

Este de la sine înțeles că ar trebui să vă așteptați să plătiți puțin mai mult pentru acest serviciu, dar dacă aveți de gând să cheltuiți oricum o mulțime de bani, aceasta ar putea fi o cale bună pentru dumneavoastră.

Dacă doriți să economisiți bani și să aveți o gamă mai largă de echipamente, utilizarea unui site de licitații online, cum ar fi eBay, ar putea fi o alegere mai bună. Dar după aceea urmează licitația, iar achiziționarea oricărui lucru de pe site-urile de licitații online fără a le vedea mai întâi poate fi întotdeauna puțin periculoasă.

Lucruri de luat în considerare când cumperi o păcănea

Știm că este mai atrăgător să te concentrezi pe părțile distractive ale achiziționării propriului tău aparat de joc, dar ia în considerare aceste puncte înainte de a deschide portofelul:

1. Costul

Gândește-te la bugetul tău – care este suma maximă pe care ești dispus să o cheltuiești? Nu uitați să luați în calcul și acele costuri de livrare, precum și orice renovare suplimentară de care ați putea avea nevoie.

2. Reparații și servicii

Sunteți pregătit să faceți reparații dacă este nevoie? Deoarece aparatele dvs. de joc vor fi probabil la mâna a doua, va trebui să fiți pregătit pentru o mașină care nu este în stare perfectă.

Dacă recondiționarea nu face parte din afacere, puteți dumneavoastră sau cineva cunoscut să o instalați și să o reparați?

3. Mărimea                                  

Aparatele de joc sunt mult mai mari (și mai zgomotoase!) decât vă dați seama. Asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru a găzdui unul și luați în considerare dacă veți putea primi livrarea cu ușurință prin ușile, coridoarele, scările sau liftul dumneavoastră. În egală măsură, veți avea nevoie de o pardoseală rezistentă – sunt foarte grele!

4. Spațiu dedicat

Gândiți-vă dacă o veți ține în garaj sau în casă, într-un spațiu comun sau într-o cameră dedicată jocurilor. Decideți unde va locui înainte de a-l cumpăra și asigurați-vă că aveți un spațiu care va funcționa înainte de a cheltui mii de dolari pe unul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.