blank

Momente de coșmar pe un zbor Priștina – Basel, 10 persoane rănite

0 934

Pe 16 iunie 2019, pasagerii zborului Priștina – Basel au trăit momente de coșmar. Aeronava a traversat o zonă cu turbulențe severe. Imaginile filmate la bordul avionului arată cum o însoțitoare de bord este aruncată spre tavan.

Filmarea a fost realizată de Mirjeta Basha, care a menționat că turbulențele au durat aproximativ 5 minute. Totul s-a petrecut la aproximativ 30 de minute de la decolare.

Momente de coșmar pe un zbor Priștina – Basel

În urma turbulențelor, 10 pasageri au fost răniți mai serios, având nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Unii dintre ei au fost opăriți cu apa fiebinte sau loviți de căruciorul cu alimente. În filmare se poate observa cum paharele, sticlele, inclusiv căruciorul, toate sunt aruncate în sus.

Pasagerii au început să țipe și să plângă. Alte persoane au început să se roage. Zborul a fost operat de compania ALK Airlines.

Turbulențele sunt fenomene neprevăzute, în majoritatea cazurilor. Piloții pot primi informații despre eventualele zone cu turbulențe, dar nu se poate stabili cât de puternice pot fi.

Avioanele sunt proiectate să reziste turbulențelor și șansele de a fi deteriorate în turbulențe sunt extrem de minime. Din nefericire, mai sunt și astfel de incidente!

Leave A Reply

Your email address will not be published.