blank

Ministerul Turismului din Israel va oferi 60 euro / pasager pentru companiile aeriene care vor opera zboruri către Eilat

0 519

Ministerul Turismului din Israel invită public companiile aeriene să opereze zboruri din Europa către Aeroportul Internațional Ramon, în sezonul de iarnă următor. Cei care vor răspunde pozitiv acestei invitații vor primi sprijin financiar de până la 60 de euro / pasager. Această directivă are scopul de a aduce înapoi la Eilat turiștii care au lipsit în perioada pandemiei. Ultimele date despre turismul în Eilat sunt aferente sezonului de iarnă 2019-2020, când s-a atins un record de circa 150.000 de turiști.

Eilat este una dintre principalele destinații de plajă din Israel, cu ieșire la Marea Roșie și 14 kilometri de plajă. Aeroportul Internațional Ramon a fost inaugurat în 2019, după o investiție de 400 milioane de dolari.

Potrivit directivei emise de Ministerul Turismului din Israel,  fiecare companie aeriană care operează un serviciu direct către Aeroportul Ramon va primi o subvenție de 60 de euro pe pasager. Compania aeriană are dreptul la o subvenție pentru maximum 75 de zboruri săptămânale de pe același aeroport, pentru perioada 1 septembrie 2022 până la sfârșitul lunii mai 2023 (cu excepția perioadelor de vacanță 9-16 octombrie 2022 și 5-13 aprilie 2023). ). Termenul limită pentru cererile de asistență este 1 septembrie 2022.

Directiva privind zborurile se referă la asistența financiară acordată de Ministerul Turismului din Israel pentru a sprijini companiile aeriene și operatorii care doresc să opereze zboruri în sezonul de iarnă din Europa către Eilat. Stațiunea, care se bazează în mare măsură pe turismul de incoming, a fost grav afectată de pandemie. Ultimele date despre turismul în Eilat sunt aferente sezonului de iarnă 2019-2020, când s-a atins un record de circa 150.000 de turiști.

Relansarea turismului în Israel în lunile de iarnă, în special în Eilat și Sud, este un obiectiv important al Ministerului Turismului. Observ o mare importanță în procesul de transformare a Israelului într-o destinație atractivă pentru turiștii din întreaga lume, cu accent pe acele țări care se confruntă cu vreme nefavorabilă în lunile de iarnă”, a declarat Ministrul Turismului din Israel, Yoel Razvozov.

Leave A Reply

Your email address will not be published.