blank

MightyFly a testat drona cargo Cento eVTOL!

0 3

MightyFly a testat avionul cargoul Cento eVTOL cu sarcina utilă de 45kg, folosind un coridor de zbor aprobat de FAA. Începând cu luna martie, start-up-ul a efectuat peste 30 de zboruri autonome, iar împreună cu partenerii au început să transporte consumabile medicale și farmaceutice, piese de schimb, componente de fabricație și bunuri de larg consum pentru a demonstra adecvarea aeronavei ca platformă logistică business-to-business.

În baza unui certificat de autorizare și certificare specială de navigabilitate, compania poate zbura cu Cento până la 1.500 de metri între aeroporturile mici din New Jerusalem și Byron din zona Oakland. Folosind o aeronavă de urmărire, este permisă testarea dincolo de capacitățile liniei vizuale (BVLOS).

Având acces la un coridor aprobat, MightyFly ajută la validarea zborurilor autonome în aeroporturile de aviație generală între două locații. De asemenea, stabilește acum raza de acțiune a lui Cento, care este de așteptat să fie de până la aproximativ 1500 metri, și testează legăturile de date ale comunicațiilor de comandă și control și un sistem de detectare și evitare pe care intenționează să îl introducă pentru operațiunile BVLOS.

Leave A Reply

Your email address will not be published.