blank

Meta lansează Threads, alternativa la Twitter!

0 328

Răspunsul lui Meta la Twitter este o nouă aplicație numită Threads. Aceasta va fi lansată joi, 6 iulie, în timp ce utilizatorii platformei deținute de Elon Musk caută alternative.

Aplicația Threads, care este legată de Instagram, a apărut în magazinul de aplicații Apple, înainte de lansarea de joi. Meta a lansat și un site web cu numărătoare inversă pentru lansare.

Threads va fi un loc „unde comunitățile se reunesc pentru a discuta totul, de la subiectele care vă interesează astăzi până la cele care vor fi în tendințe mâine” conform The Guardian.

Capturile de ecran sugerează că oamenii își vor putea folosi contul Instagram pentru a se conecta la Threads și pentru a-și urmări contactele existente. Aplicația pare să partajeze o interfață de utilizator similară cu Twitter, cu caracteristici similare, inclusiv repostarea, aprecierea și permițând utilizatorilor să limiteze cine poate răspunde la postări.

Meta se va alătura unui domeniu competițional în creștere, existând mai multe platforme care concurează cu Twitter, inclusiv BlueSky și Mastodon. De când Elon Musk a preluat controlul asupra rețelei de Twitter, tot mai mulți utilizatori au ales să-și închidă conturile și să caute alternative.

Totodată, deciziile de moderare ale lui Musk, inclusiv ridicarea interdicțiilor pentru conturile de extremă-dreapta și instabilitatea tot mai mare a site-ului au determinat agențiile de publicitate să întrerupă sau să reducă bugetele pentru publicitatea pe platformă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.