blank

Icon of the Seas: cel mai mare vas de croazieră din lume a fost lansat la apă!

0 716

Icon of the Seas de la Royal Caribbean International este un vas de croazieră lung de 365 de metri și cântărește aproximativ 250.800 de tone. Acesta a fost construit la un șantier naval din Finlanda, iar la finalul lunii iunie a fost lansat la apă, făcând și prima incursiune în apă deschisă pentru teste. Livrarea este așteptată în octombrie 2023.

Când va porni pe apele Caraibelor, în ianuarie 2024, Icon of the Seas va fi cel mai mare vas de croazieră din lume. Va putea transporta 5.610 de pasageri și 2.350 de membri ai echipajului. Piesa de rezistență a vasului va fi cel mai mare parc acvatic existent pe un vas de croazieră. Va avea șase tobogane cu apă, iar oaspeții care doresc o experiență mai relaxantă se pot bucura de cele șapte piscine și nouă căzi cu hidromasaj ale vasului.

Icon of the Seas va avea cel mai mare parc de distractii existent pe un vas de croazieră

Pe vas, există 28 de tipuri diferite de cazare, cu mai multe opțiuni pentru familii, mai multe amenajări cu vedere la ocean și mai mult spațiu pentru călătorii în grup. Icon of the Seas este, de asemenea, prima navă a Royal Caribbean International alimentată cu gaz natural lichefiat (GNL) și tehnologie cu celule de combustibil, ca parte a trecerii companiei către un viitor cu energie durabilă.

Icon of the Seas va intra în serviciul comercial, din 2024

Vasul a fost construit la șantierul naval Meyer Turku, unul dintre cei mai importanți constructori naval din Europa, din Turku, Finlanda. Președintele și directorul executiv al Royal Caribbean International, Michael Bayley, a declarat presei că nava este pe cale să se alăture flotei Royal Caribbean pe 26 octombrie, iar în serviciul comercial va intra în ianuarie 2024.

Royal Caribbean International prezintă Icon of the Seas drept vârful evolutiv al liniei de croazieră, folosind cea mai recentă tehnologie și bazându-se pe 50 de ani de experiență. „O poziționăm ca o navă pentru o vacanță supremă de familie, iar când te dai înapoi și te uiți la toată energia și timpul care a fost nevoie pentru a crea această navă, este uimitor”, a spus Bayley.

În timpa plimbare pe apă, timp în care a fost supusă unui set de teste, Icon of the Seas a parcurs sute de mile, timp în care principalele motoare, carena, sistemele de frânare, direcția, zgomotul și nivelurile de vibrații au fost toate măsurate și testate”, se arată în comunicat. „Totul a fost făcut la timp, așa cum este menționat în program, în ciuda faptului că plecarea ei a fost întârziată din cauza condițiilor meteo nefaborabile.”

Icon of the Seas va naviga pe tot parcursul anului în vacanțe de șapte nopți în Caraibe, cu plecare din Miami. Fiecare deplasare va include o vizită la CocoCay, insula privată premiată a Royal Caribbean, precum și noua sa extindere, Hideaway Beach.

Leave A Reply

Your email address will not be published.